Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ел сам неком фалела м ![[flirten.gif] [flirten.gif]](./images/smilies/flirten.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jao Vule oko moje lepo,gde se smucas i sa kime ocijukas,da cujemo
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Вучица je napisao: ел сам неком фалела м ![[flirten.gif] [flirten.gif]](./images/smilies/flirten.gif) triletu
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
LaYa je napisao: Bubi olabavi,tu vrstu sale koristi negde gde ce drugi prigutati, a znas ti dobro sta si napisala i kako pises i na sta insinuiras. Bolje cuti,lepsa si. Ti nisi lepa,pa sta...Nigde nije bilo insinuacija...A,niko mi nece reci da li da cutim ili ne... O tome sama odlucujem...A,da li ce se neko saliti ili ne,njegov izbor...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
LaYa je napisao: jao Vule oko moje lepo,gde se smucas i sa kime ocijukas,da cujemo jel znaš da imam jedno ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) i njega sam ti dao.....pišem ti pesmu al mi ne ide
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
SJAJNA je napisao: Deda Mraz je napisao: SJAJNA je napisao: [girl_bye2.gif] VECE SVIMA... Ja lepo kazem nema snega jos...a Laza jos juri lopatom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja sam samo lepa... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Smemo malo da te gledamo ... možda se nabaci neki pelcer ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) dobijes pelcer ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Daćeš mi ........ pelcer, diFna si ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Bubi je napisao: LaYa je napisao: Bubi olabavi,tu vrstu sale koristi negde gde ce drugi prigutati, a znas ti dobro sta si napisala i kako pises i na sta insinuiras. Bolje cuti,lepsa si. Ti nisi lepa,pa sta...Nigde nije bilo insinuacija...A,niko mi nece reci da li da cutim ili ne... O tome sama odlucujem...A,da li ce se neko saliti ili ne,njegov izbor... Ti se ne salis,ti podjebavas i prekini da nam prodavas tu pricu o sali kad svi ovde dobro znaju ko si i kakva si i kako pises. Pusti,mani te price. Ako ti ostali pire u hladno ja necu.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
LaYa je napisao: jao Vule oko moje lepo,gde se smucas i sa kime ocijukas,da cujemo ако ми доџе струјка волела би да малко џвањкамо... сотле ки пуж голач сам сГ
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Вучица je napisao: LaYa je napisao: jao Vule oko moje lepo,gde se smucas i sa kime ocijukas,da cujemo ако ми доџе струјка волела би да малко џвањкамо... сотле ки пуж голач сам сГ opet si nesto cackala...a lepo sam ti rekla ne diraj a mor aona,pa to ti je
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
vuja kojic je napisao: Вучица je napisao: ел сам неком фалела м ![[flirten.gif] [flirten.gif]](./images/smilies/flirten.gif) triletu знам ти си ме заборавео ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
|