Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nema nikoga tu idem na chat i cekam bilo koga
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Dekice javi se Od ove mladjarije ne da vajdice nema no ni mrsa
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Menjam naturellu za libresse
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ovo nije oglas, ovo je APEL!
Drage forumasice i forumasi, hajde da se organizujemo i forumasicu koja koristi nick Julia, uguramo u avion i posaljemo je u zemlju kengura. Karta mora da bude iskljucivo u jednom pravcu, bez prava na povratak, na neodredjeno vreme. Sa sobom ce poneti samo cetkicu za zube. A admin tim da joj zabrani pristup dokle god je tamo, jer mora da uziva.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
uhhhhhhhhhhhhhhh.. sad se ne salim..sad sam ozbiljna.. Nebitno..sto je ovo sala..ali u trenutku..zamislih sebe..u tom avionu..na putu ka zemlji kengurova.. i osetih..neki cudan grc..u stomaku..pa onda jeza..stresoh se..kao da mi je hladno..a misli..i dalje plove.. zamisljam sebe..visoko gore..kako brojim vreme..i svaki minut koji prodje..minut je blize...njemu... izvinjavam se..nije patetika..samo su me ponele misli...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Pa uradi to. Oseti sve sto si navela, ali relano. Jednom se zivi. Dan koji je prosao, nikada se nece ponoviti.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Da..ali i sansa koju prokockamo..tesko se moze opet ukazati..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Uvek postoji popravni, osim u jednom slucaju.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Da, to je tacno..U jednom slucaju popravnog nema..a u ostalima..valjda zavisi i od ''profesora'' ..mada i od nas samih
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Ja tražim Čiku sBrci sG će dve godine ako se neko sliČan Poetesi javne oma brke nek striga ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
|