Pohvaljujem Vucicu, Casuala, Megi, Picarda i Mojneta koji su ucestvovali u raspravi na temama o sexu, vjerovatno ocekujuci kao i ja da ce se i drugi ukljuciti...da cemo se malo smijati, zivnuti ovo ono...ali PRC!
Pohvaljujem Iskru jer je takva kakva jeste….
Kritikujem Koju koji je na istim tim temama postavljao glupava pitanja i koji minira skoro svaku temu iako ima ok stavove i cini se kao zreo sugovornik.
Kritikujem She jer joj niko ne valja pa ni ona sama sebi ne valja…I ko god sta napise ona je kriticki nastrojena na to. Kada joj se neko svidja onda i ‘g**no’ njegovo proguta kao dobru salu, a kada joj neko nije po volji onda je bezobrazna i preponosna i nista joj njegovo ili njezino ne valja…. bez ljutnje baby
Kritikujem i Pitta jer uzasno je prepotentan i ‘’poseban’’(za sto zasluzuje i pohvale ujedno) …. Meni ne smeta, ali mislim da pocinje da smara sve u kafani. Generelno je kafana ‘prazna’ i nije to to kad njega nema, ali ubija sa istom pricom kako je on poseban i unikatan za razliku od svih ostalih..i to tako mjesecima. Izlizane stare fore o parovima koje nikoga ne doticu niti vrijedjaju niti iponiraju..trebao bi to shvatiti. Cak i ako lozi sve forumase, trebao bi znati kada da prestane.Vrijedjanje forumasa kroz plitku salu je neukusno i postalo je dosadno. Pored sto ga kritikujem i pohvaljujem ga 20%.
Kritikujem Marinu..nek se odluci ekavica ili ijekavica haha..
Kritikujem Senku naravno…svi je kritikuju…Umjesto da motivira forumase pricom i nekim zanimljivim temama, ona kaci slike pod izlikom da nas vrati na google. Ako ne znas drugi nacin ne radi ni na taj nacin molim te. Ja ne znam kad si zadnji put otvorila neku temu a da nisu slike…mislim da nisi uopce!?. Vazno je poslati pp, predstaviti se kao gazdarica i prepustiti drugima da odrzavaju forum i drze ga na nekom nivou...(sad zvucim kao Pitt)
Pohvaljujem Megi jos jednom jer je uvijek vedra i nasmijana, ne spletkari, ne pepejise, i zabavna je.
Pohvaljujem i Mada na odlicnim tekstovima i osvrtima kod bilo kojeg upisa.
Pohvaljujem i novog Gustera jer mi se cini da ima dobar smisao za humor…ali je vec poceo da pepejise naveliko hehe.
Pohvaljujem i ASG….sve mi se vise svidja njena drskost i bez dlake na jeziku.
Ne znam jesam li koga zaboravila…
Da,
kritikujem sebe definitivno , jer to sam i zasluzila.
I jos na kraju da se slozim sa Picardom ali uz malo izmjenjenu verziju…pohvaljujem svakoga kome ovo nije dosadilo,…ovako kako jeste.