Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Astra je napisao: Astra je napisao: Kolika si ti alapača u odnosu na Bubi i Senku?Uporedi... Ovo pitanje je za JUST i očekujem da ona odgovori na njega kada stigne. dobro bre Astra,sto si tako ozbiljna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Trile je napisao: Astra je napisao: Astra je napisao: Kolika si ti alapača u odnosu na Bubi i Senku?Uporedi... Ovo pitanje je za JUST i očekujem da ona odgovori na njega kada stigne. alo zenske, nemoj da se ja umesavam medju vas i reda pravim jedna dole,jedna gore,dobro mesanje
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
LaYa je napisao: Boss je napisao: Postavljaš škakljiva pitanja LaYo. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Nisam htela matere mi,neko rekao da ne valjaju i haj ja koje i zajeba se  Ništa strašno. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
molim da ove spamere uklonite sa teme
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: Boss je napisao: Postavljaš škakljiva pitanja LaYo. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Nisam htela matere mi,neko rekao da ne valjaju i haj ja koje i zajeba se  djavle jedan ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
SHE je napisao: molim da ove spamere uklonite sa teme Moje pitanje bi glasilo ko su spameri ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ti,recimo nadam se da ce Astra da te posalje na hladjenje pola sata
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
She..jesi ufatila stranca ikada za dupe da si popravis dan?..ko fol slucajno ( ne izmotavaj)
Jesi glumila da si bolesna da ne ides na posao pa curila na forum?
Cime te osvojio Pitt?
Sta mislis jel bi u reali mogla biti prijatelj sa Megi?
Jel ti vazna velicina ili ima nesto i u debljini?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
[quote="Molena] djavle jedan ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) [/quote] eto vidis sto ja nis ne pitam,ja ti ne znam to boja ociju,kvarna petica,imas sise,nemas sise SHE,sto besna dodjesna forum pa se istresas po nama?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: [quote="Molena] djavle jedan ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) [/quote] eto vidis sto ja nis ne pitam,ja ti ne znam to boja ociju,kvarna petica,imas sise,nemas sise SHE,sto besna dodjesna forum pa se istresas po nama?[/quote] I mene tako nekaj pitaj....ako nista kad te nazovem 
|
|
|
|
|
|