Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 26 Jun 2025, 09:28

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 10 Okt 2013, 22:34
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Ja sam iskren u nicku... Tako me zovu i u reali...
Jednom sam zamislio sve nas za jednim kafanskim stolom i moram vam reći da mi je zamišljeni prizor bio jako smešan. Mislim da bi se svi iznenadili razlikama ovde i u reali.... Npr, ovde neko puno piše, a možda je u reali ćutljiv. Ovde sam curama lep, a možda sam u reali ružan... Eto... heh

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 10 Okt 2013, 22:36
Korisnikov avatar
...
...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36

Andjeo sa greskom je napisao:
siN bRutaL je napisao:

...pa nisam pobudalio da otkrivam svoiu intimu nekim cobanima~budalama koima inace u reali ne bi dao sansu ni da mi otkucau kartu u grackom prevozu.. :P ...
...

[cepanje.gif]

...'ta se valjas..pa el nie tako..Slika...
...posle treba da se osetim ranjiv..i sta tju onda..da budem emotivno devastiran...

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 10 Okt 2013, 22:40
Korisnikov avatar
ASG

Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55

Jeste al mi smesno kako si srocio i sa cim uporedio....
Al dobro ako neko vec ostavi sliku na atributima,otkrije svoje ime,cestitas mu rockas u spomenarima isto ko da je i licnu kartu ostavio...A sto se tice intime...Ne treba svima reci sve...Mada verujem da na ovom forumu ima ljudi koji se bave prepricavanjem tudjih zivota....rade klonovi ovo ono sto bi ti reko

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 10 Okt 2013, 22:47
Korisnikov avatar
...
...

...ajcad bez sarkazma i ironie u pisanju..postoe dosad sve bilo iz kontre...
...dakle..mogu i gatje da skinem..opet to nie intima u smislu da ce mi neko moci nauditi na netu..ne vidim kako neko moze da ti naudi i izigra tvoe poverenje..ako mu sam ne dozvolis i ne upletes neku vrstu osecanja...
...sve to sto si pomenula..slika..ime..datum rodjenja..zivotne navike..sve su to samo neciji podatci i informacie..dok se ne ukljuce osecanja i emocie...
...dakle..sta sam teo reci..msm..ocmol dase bolje upoznamo ha? ahahahah.. :P ..dukljucimo osecanja i emocie ovono.. :P ...

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 10 Okt 2013, 22:52
Korisnikov avatar
ASG

Zato izbegavas emocije na netu i kraj...
Sve na prijateljskoj bazi ili ignor ako ti ne mirise...
I nema frke...a ne neki sede na 5 stolica pa posle lale mile,dodjose mi zene glave i pocupase se ko kokoske....dno dna...

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 10 Okt 2013, 22:54
Korisnikov avatar
ASG

Žex je napisao:
Ja sam iskren u nicku... Tako me zovu i u reali...
Jednom sam zamislio sve nas za jednim kafanskim stolom i moram vam reći da mi je zamišljeni prizor bio jako smešan. Mislim da bi se svi iznenadili razlikama ovde i u reali.... Npr, ovde neko puno piše, a možda je u reali ćutljiv. Ovde sam curama lep, a možda sam u reali ružan... Eto... heh

Prepoznala sam se u ovom cutljiv i mnogo prica [zenskismeh.gif]
Nadam se da nisu svi kao sto su na forumu,jer ako je tako sto kaze brutis ni kartu im ne bi dala da mi otkucaju.Srecom pa ima ok forumasa sa kojim mozes da procaskas [d_coffee.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 10 Okt 2013, 22:55
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Ja sam se jednom opek'o i nikad više...

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 10 Okt 2013, 22:58
Korisnikov avatar
...
...

Andjeo sa greskom je napisao:
Zato izbegavas emocije na netu i kraj...
Sve na prijateljskoj bazi ili ignor ako ti ne mirise...
I nema frke...a ne neki sede na 5 stolica pa posle lale mile,dodjose mi zene glave i pocupase se ko kokoske....dno dna...

...paa..neki imamo veliki ego..ili mozda samo velike goozice..pa nam trebau 5 stolica.. :P ...
...a sad zbilja..nie problem ni ukljuciti emocie..dok god mozes da se kontrolises...
...neka poznanstva na netu se zavrse priateljstvom u reali..a neka se cak pretvore i u ''nesto vise''...
...ipak je poenta sve to umeti zadrzati u granicama pristojnosti..akoe ikako moguce...

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 10 Okt 2013, 23:03
Korisnikov avatar
ASG

Upucena sam Zex....Ko zna zasto je to dobro,volim ja da kazem ;)

E sve bi bilo ok kad ljudi ne bi preterivali i ne zanosili se....Lepo je ako simpatije koje gajis na forumu se spoznaju i u reali..ali to su retki slucajevi,obicno jesto krene kako ne treba

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 11 Okt 2013, 12:42
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Pa kako ko. Neki vole da se femkaju, al kada se klupko odmota, bude vrlo smesno, ko meni sada [cepanje.gif] Steta sto sam cuvar tajni [dzokac.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu