Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
mislis li da je ova Laza u vinkli?
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ijaaaao, ko je to pominjao Hercegovce sad ste najebali, Molena, dodji der
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Da li si znala pre svega ovoga da je Sjajna pogana?
Sta mislis zasto sad Sjajna i Bubi bojkotuju forum?
Da li Tw nekad preteruje?
Da li Molena vise se zeza ili podjebava?
Ko je ove paranoik?
Da li sam ja zivcana?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Trile je napisao: ijaaaao, ko je to pominjao Hercegovce sad ste najebali, Molena, dodji der hoces da me tjesis ono kako ti znas nemoj molim te ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da li mislis da mi se dopada ova lazljiva lujka hahahaha sa sve onim smesnim papucama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
LaYa je napisao: Ko je alapaca foruma?
Koga bi volela da nikad nisi srela na forumu?
Ko je za tebe najveca dileja ovde?
Ko "pametno" cuti?
Ko nema svoj stav?
Koliko verujes u price? Sve smo mi pomalo alapače, al Bubi, Senka prednjace Onu lunjaru Dileja? Mojne, ovaj zub neki i onaj Oluja Hmmm, ti mudrice jedna ASg, iz minuta u minut mjenja Ne vjerujem...svaka se dobro "izanalizira" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...salim se, sve je ovo zabava, i stvarno traceve ne shvatam ič ozbiljno, al zabavni su
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Just desio se brodolom, preziveli svi forumasi na pustom ostrvu... Vremenom postanemo svi gladni, odlucimo da nekog forumasa pojedemo 1) Koga bi ti prvo pojela? 2) Koga bi zadnjeg pojela 3) Sa kim bi u medjuvremenu bila u vezi? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Vidim Molena ti postavlja neka sportska pitanja, valjda to znači da mogu i ja jedno. Hoće li Igokea u EL ? ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Boss je napisao: Vidim Molena ti postavlja neka sportska pitanja, valjda to znači da mogu i ja jedno. Hoće li Igokea u EL ? ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) hahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
LaYa je napisao: Da li si znala pre svega ovoga da je Sjajna pogana?
Sta mislis zasto sad Sjajna i Bubi bojkotuju forum?
Da li Tw nekad preteruje?
Da li Molena vise se zeza ili podjebava?
Ko je ove paranoik?
Da li sam ja zivcana? Ne, nismo ni pisale nesto mnogo, al sam mislila da je cool lik, kad ono ispade mućak Hahahah, pa strajkuju zene..a msm da Senka nije dala da sprovode svoje zamisli po forumu, brisanja, banovanja, provokacije, pa su digle nos Vise se zeza..al zna i da podjebava itekako Paraonik? Oni sto ne razdvajaju forum od rl..Bubi..koji svuda vidi teroije zavjere, Senka jer nasjeda na priče, a ne bi trebala hahaha, nisam ti ja psihic jbt  ...nisi, malkice mozda 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
|