Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Molena je napisao: Volis li vise da si gornja ili donja? Smeta li ti ako muskarac ebe i gleda utakmicu? Jel ti se desilo da se u po sexa napijes cole i podrignes? Jel ti smeta ako mu ostanu carape na nogama?  Gornja naravno, nisam smotasa neka  Ihhhh, niko nije lud da rizikuje zivto zbog tekme hahahahahaha, ne pijem dok vozim  ne smeta, ebes carape
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Molena, jes ti pila nesta malo si hiperaktivna
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Boss je napisao: Reci ti meni Justinka, da li bi ugradila silikone ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ne, inace nikad ne bi uradila ni jednu plasticnu operaciju Bojim se i zubara jbt ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jadna Moli,bas mi je zao,moze da ispuni svoje ne ostvarene sne pitt,marin,mojne?
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
SHE je napisao: sta radi ona zana? jel i dalje onako netrpeljiva prema zenama Zana je ko dusa, uvijek..pomalo mrci, al njoj to dopusteno ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Trile je napisao: jos kruzic da nabacis, za uskrs , recimo Dobra ideja ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Molena je napisao: Jel ti nadimak lisica?..lukava si mala lukava he he
Ides li na koridor u shoping?
Jesi ikada kupila sta u sexy shopu?
Jesi ikada muzla kravu..imas li zelju ako nisi? Ihhhh ko me ne zna Gdje??? Jesam Jesam pokusala, al ni kapljicu mlijeka nisam izmuzla..ne ide mi i jbg
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
SHE je napisao: jadna Moli,bas mi je zao,moze da ispuni svoje ne ostvarene sne pitt,marin,mojne? I nije jadna, nemoj da si takva...sto joj zavidis? Od tri zla izaberi jedno (salim se za ovo zlo, da me bukve forusmke ne shvate ozbiljno) Pit
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Znaš li ti Just, šta je to Bosanac, Bosanac, Bosanac ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pa dobro,da li znas da sam ja novi mod na forumu? ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|