Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ne znaci,znaci,kako kome jel si nekad prevarila muza i kako je to izgledalo ako jesi
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
a sto ti she ne pises malo svoje iskustvo,imas ga vide od mene,hajde posavetuj me malo
Ne, grizla bih me savest, a i nije lepo varati nekog, al jbg nikad ne reci nikad mozda nekad i sa zenskom prevarim,nikad se to ne zna kako ce vetar u vugla dunuti:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: a sto ti she ne pises malo svoje iskustvo,imas ga vide od mene,hajde posavetuj me malo
Ne, grizla bih me savest, a i nije lepo varati nekog, al jbg nikad ne reci nikad mozda nekad i sa zenskom prevarim,nikad se to ne zna kako ce vetar u vugla dunuti:)) jel nosis kapu? kapa glavu cuva mene si nasla *ebavati obozavam te megi
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mislis kad idem u svalericaju......aha dobar savet mi dajes znaci da idem po mraku i sa fantomkom na glavi,jbt pomislice ljudi da sam lopov a ja samo idem na dejt sa svalerom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
da li je moguce da ides u svaleraciju?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne, nego vidim da mi ti to savetujes......ne bih ja mogla to, za to trebas biti psihicki jak
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Ne, nego vidim da mi ti to savetujes......ne bih ja mogla to, za to trebas biti psihicki jak nemoj megi,to rade samo muskarci gde spava plisani meda kad legnete ti i muz?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Izmedju, vidis kolko sati ima a njega jos nema, i kako sad covek da ostane normalan,de mi reci?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pitam se kako mu to uopste tolerises? pa stvarno? 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Covek se ne pita, nego cesto mora da trpi i vremenom ogugla i pomiri se sa sudbinom:)) (al sad pisem ko tekica)) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) al da znas da cu mu prebacim,samo se plasim d ame ne udari....a znas ,vec sam ti rekla sta onda sledi di,da ne ponavljam opet tu sramotnu recenicu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) zacrvenim se
|
|
|
|
|
|