Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Sta mi casual upada u pricu....eeej, cekaj svoj red 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
SHE je napisao: jelena jel ti to pravo ime ili umetnicko? Jelena je moja pravo ime
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja pitah od forumasa....ona meni neke ZZ kombinacije  OK Sta mislis o Triletu..onako iskreno? Sta mislis ko je s kim u shemi na forumu..nabroj 4 para? Sto neces da budes moderator ovdje? Jesi li ti VIP? hahah Znas li pitu da pravis? Koliko cesto kod svekrve ides po rucak?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jel istina da si u emotivnoj vezi sa brutom/
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
da li mozes da mi posaljes kratko upustvo za otvaranje foruma na p.p.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Jesi sebi ljepsa kao plavusa ili kao crnka? ( meni si onak kao plavusa bas...grrrrrrr hahaha) Znas li koja je nova himna BiH ?  Jel ti nekad pukao treger od grudnjaka u nezgodnom trenutku i kako si reagirala?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: Molena je napisao: Pa moram i ja koje da postavim....ebem ti posao, uvijek propustim kad je najzanimljivije  Casual..budi drug i shvati...znas ti gdje sam ja, dobro i imam interneta a o brzini necu ni da pricam ..hajde..na brzaka.. - Upoznat si sa pricom he he : Da li ti je moj rang saljiv ili provokativan? - Koliko si visok i koji broj cipela nosis? - Da li odijelo cini covjeka? - Sta je za tebe na zeni kic? (opisi) - Rekao si da sa svojom djevojkom nemas sex, jel ti isti nedostaje?  -Da si mod, koga bi ban po kratkom postupku? ( bez objasnjenja) -Jesi gledao Nadrealiste? -Marihuana: legalizacija ili dekriminalizacija? saljiv. ne cini, istice ga ali mnogo je vaznije kako ga nosis. po meni je kic sve sto je preterano. ne nedostaje mi, ono sa devojkom je bilo hipoteticki. reakcija na puritanske upise tipa cekam pravu ljubav pa da imam sex. ne bih nikoga banovao. zaista. jesam, mislim da sve epizode znam napamet  legalizacija. Hvala ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) ...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jel mislis da te Moli muva/ da li se svadjas sa kontororima u GSPu?
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Molena je napisao: ja pitah od forumasa....ona meni neke ZZ kombinacije  OK Sta mislis o Triletu..onako iskreno? Gotivan je lik, samo je ponekad tezak ili ga ja dovoljno ne skapiram, imam osjecaj da se lako naljuti, za sitnicu.Sta mislis ko je s kim u shemi na forumu..nabroj 4 para? Jbt 4???? Ne drzim im svijecu..prica se Trile i Laya, Senka i despot, She i Pit, ti i brutal, prica se..ne mora da bude istina
Sto neces da budes moderator ovdje? Ni ovdje ni nigdje, nikad vise...i nikom to ne bi preporucila, samo obaveza, a nizasta. Bolje je forumasiti p.s. Fairy se ne racunaJesi li ti VIP? hahah Naravno..ja pripadam staroj gardi..cak jedna os starijih, msm da je samo Trile stariji od meneZnas li pitu da pravis? Sa gotovim jufkama - daKoliko cesto kod svekrve ides po rucak? Hehehe..jednom u desetak dana
Poslednji put menjao Just dana 22 Feb 2013, 00:24, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
SHE je napisao: jel istina da si u emotivnoj vezi sa brutom/ Hahahahah, neee, prije bi s tobom bila u vezi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|