Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Molena je napisao: Just...jesi za jos jednu turu pitanja,aaaaa ? sad nas ima malo vise, a i brzi je net  haj, ako me budes pitala za moje vrline i osobine, kiknucu te automatski, samo da znas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
LaYa je napisao: hehe,bolje ti to da kazes nego ja Samo sam iskren:D
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
koja sedi i odaje svoje tajne ??
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
KOje su tvoje najvece vrline s kojima se mozes pohvaliti? hahahah Ok ok... Kako ti rastu nokti na srednjim prstima?..duze nego ostali vjerujem  Koga od forumasa bi vodila na poligraf? (sto znaci da sumnjas u njegovu iskrenost) Koga bi vodila sa sobom na mamograf..da ti razbije tremu prije doktora..da ispipa? S kim od forumasa bi isla na pijacu da se cjenka umjesto tebe..sta mislis ko je dobar u tome? Cija slova vagas pet puta a cija na prvu prihvatas kao istinita?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jel to victory na stolici eeeeeeeeeeeee dal da je pitam nesto ili jok?!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
casual...ostala danas neka moja pitanja..hajde molim te
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Molena je napisao: KOje su tvoje najvece vrline s kojima se mozes pohvaliti? hahahah Ok ok... Kako ti rastu nokti na srednjim prstima?..duze nego ostali vjerujem  Koga od forumasa bi vodila na poligraf? (sto znaci da sumnjas u njegovu iskrenost) Koga bi vodila sa sobom na mamograf..da ti razbije tremu prije doktora..da ispipa? S kim od forumasa bi isla na pijacu da se cjenka umjesto tebe..sta mislis ko je dobar u tome? Cija slova vagas pet puta a cija na prvu prihvatas kao istinita? -Hahahha, vjestice jedna :* ...ovi  -Hahaha, sta znam, haj recimo brutalnog hehe -Bolje litru rakije, ubila se za treme -Hahaha, s onim sto imaju rokovnike, organizovani ljudi  -Prihavatam Zanina i Zocina, vagam sva druga
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
SHE je napisao: jel to victory na stolici eeeeeeeeeeeee dal da je pitam nesto ili jok?! Pitaj She, ako nista tebi dugujem odgovore da se bar malo iskupim za sve banove ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: Pa moram i ja koje da postavim....ebem ti posao, uvijek propustim kad je najzanimljivije  Casual..budi drug i shvati...znas ti gdje sam ja, dobro i imam interneta a o brzini necu ni da pricam ..hajde..na brzaka.. - Upoznat si sa pricom he he : Da li ti je moj rang saljiv ili provokativan? - Koliko si visok i koji broj cipela nosis? - Da li odijelo cini covjeka? - Sta je za tebe na zeni kic? (opisi) - Rekao si da sa svojom djevojkom nemas sex, jel ti isti nedostaje?  -Da si mod, koga bi ban po kratkom postupku? ( bez objasnjenja) -Jesi gledao Nadrealiste? -Marihuana: legalizacija ili dekriminalizacija? saljiv. ne cini, istice ga ali mnogo je vaznije kako ga nosis. po meni je kic sve sto je preterano. ne nedostaje mi, ono sa devojkom je bilo hipoteticki. reakcija na puritanske upise tipa cekam pravu ljubav pa da imam sex. ne bih nikoga banovao. zaista. jesam, mislim da sve epizode znam napamet  legalizacija.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jelena jel ti to pravo ime ili umetnicko?
|
|
|
|
|
|