Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Вучица je napisao: si štofer? nisam, ako mislis na profesiju a vozacku imam , da
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ko te najvise nervira na forumu? Nosis li gatje u bojama ili samo bijele? Sto ne volis Picarda?  Da li si upoznao nekoga od forumasa u reali? Cije slike forumasa/ica imas? Koje zene su tvoj tip..opisi ukratko? Pale li te muskarci? Necu vise..moram ici. Ali svaka cast Trile...+ ko kuca 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Minnie je napisao: ..po tvom sudu ko ima najbolji blog..na ovom forumu... da ti pravo kazem, ne znam, ne citam tamo skoro nista i ne pokusavam ni ja da pisem vise
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..e i da ja postavim pitanje, nevezano za forum...šta si ti po profesiji, a šta po opredelenju...to me uvek interesovalo...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Trile je napisao: Minnie je napisao: ..po tvom sudu ko ima najbolji blog..na ovom forumu... da ti pravo kazem, ne znam, ne citam tamo skoro nista i ne pokusavam ni ja da pisem vise šteta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li ces staviti Minnie na vrucu stolicu? (Reci da , pls)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Molena je napisao: Ko te najvise nervira na forumu? Nosis li gatje u bojama ili samo bijele? Sto ne volis Picarda?  Da li si upoznao nekoga od forumasa u reali? Cije slike forumasa/ica imas? Koje zene su tvoj tip..opisi ukratko? Pale li te muskarci? Necu vise..moram ici. Ali svaka cast Trile...+ ko kuca  a da jedno po jedno postavljas ? -ne znam sad, ima ih.. -skoro da bele i ne nosim uopste -Pikulicu volim najvise na svetu i okolini -nisam, (ne smem da kazem) -samo tvoju, ljubavi moja -moj tip su sve zene, - za to sa muskarcima, cu da ti vratim, keso jedna (ponavljam)
Poslednji put menjao Trile dana 14 Feb 2013, 15:42, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Minnie je napisao: ..e i da ja postavim pitanje, nevezano za forum...šta si ti po profesiji, a šta po opredelenju...to me uvek interesovalo... to nikad niko nije uspao da sazna pa neces ni ti sada a ovo za opredeljenje, ne znam sta mislis, ..
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Da li ces staviti Minnie na vrucu stolicu? (Reci da , pls) ako bude dobra, ko zna, minnie, javi se na pp pa ako se dobro pokazes, ko zna
Poslednji put menjao Trile dana 14 Feb 2013, 14:42, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ko ti smislio nick?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|