Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: kako to tako djeluje, ne kapiram bas? mene bas i ne moze nesto tako zgaditi...msm zato valjda i jesam tu gdje jesam hehe  jedino ako te nisam dobro shvatila pa si nesto pojela, sta znam nisam ni ja gadljiva, pravo da ti kažem al valjdak mi došlo do duvara (zida) blage veze nemam celu noć sam povraćala ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: kako to tako djeluje, ne kapiram bas? mene bas i ne moze nesto tako zgaditi...msm zato valjda i jesam tu gdje jesam hehe  jedino ako te nisam dobro shvatila pa si nesto pojela, sta znam nisam ni ja gadljiva, pravo da ti kažem al valjdak mi došlo do duvara (zida) blage veze nemam celu noć sam povraćala ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) da nisi u drugom stanju? ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Molena je napisao: kako to tako djeluje, ne kapiram bas? mene bas i ne moze nesto tako zgaditi...msm zato valjda i jesam tu gdje jesam hehe  jedino ako te nisam dobro shvatila pa si nesto pojela, sta znam nisam ni ja gadljiva, pravo da ti kažem al valjdak mi došlo do duvara (zida) blage veze nemam celu noć sam povraćala ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) da nisi u drugom stanju? ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif) vrati stranu u nazad već napisah ma da ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: pa sta ti je? monstrum garant ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
e ne znam ko ti je taj ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...nekad naletis na neki svoj stari post ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ne znaš kakav ima osećaj drugarica she što je videla druga vuju
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
kako ne znam,osecaj je smeksi ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|