|
Autoru |
Poruka |
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Andjeo sa greskom je napisao: zeleni jel imas nesto da me pitas?:D Imao sam,ali sad me prošla volja,drugi put kad sedneš;D
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: Mišljenja nam se ne poklapaju uvek, jer je tako normalno. Nismo svi isti i ne možemo svi isto razmišljati, od 10 situacija u bar 3 mišljenja nam se neće poklopiti. To je izgleda kod tebe u rečniku pod - taktičar. Nemam više pitanja, imam savet - napusti forum na barem 7 dana, inače... Možeš da me poslušaš ili se naljutiš briga me. P.S. Uvek si ti, samo ti i jedino ti u pravu, mi ostali iz '' čopora '' smo budale. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ne mogu da napustim forum imam obaveze prema njemu... Ne ljutim se na dobronamerne savete Ne secam se da sam za nekog rekla da je budala,to nije moj stil.... Tebe cenim zbog drugih osobina koje nemaju veze sa forumom Ne treba da me ceniš uopšte, ako sam na forumu takav kako me ti opisuješ u RL mogu biti samo još gori. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ideš iz krajnosti u krajnost, dogovori se sama sa sobom šta misliš a šta pišeš. Jezik brži od pameti. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Otišao, zeleni samo tvoja je. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Boss je napisao: Otišao, zeleni samo tvoja je. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) ??? Pozz
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
zeleni zub je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: zeleni jel imas nesto da me pitas?:D Imao sam,ali sad me prošla volja,drugi put kad sedneš;D ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jasno mi je...
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: zeleni zub je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: zeleni jel imas nesto da me pitas?:D Imao sam,ali sad me prošla volja,drugi put kad sedneš;D ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jasno mi je... Onda,do sedanja ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: Mišljenja nam se ne poklapaju uvek, jer je tako normalno. Nismo svi isti i ne možemo svi isto razmišljati, od 10 situacija u bar 3 mišljenja nam se neće poklopiti. To je izgleda kod tebe u rečniku pod - taktičar. Nemam više pitanja, imam savet - napusti forum na barem 7 dana, inače... Možeš da me poslušaš ili se naljutiš briga me. P.S. Uvek si ti, samo ti i jedino ti u pravu, mi ostali iz '' čopora '' smo budale. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ne mogu da napustim forum imam obaveze prema njemu... Ne ljutim se na dobronamerne savete Ne secam se da sam za nekog rekla da je budala,to nije moj stil.... Tebe cenim zbog drugih osobina koje nemaju veze sa forumom Ne treba da me ceniš uopšte, ako sam na forumu takav kako me ti opisuješ u RL mogu biti samo još gori. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ideš iz krajnosti u krajnost, dogovori se sama sa sobom šta misliš a šta pišeš. Jezik brži od pameti. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) To se u mom svetu zove-govorim ti u lice...a ne brzi mi jezik od pameti... Ja sa sobom jako dobro komuniciram... Ti se odluci....Moj savet:Pazi kome verujes.... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
zeleni zub je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: zeleni zub je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: zeleni jel imas nesto da me pitas?:D Imao sam,ali sad me prošla volja,drugi put kad sedneš;D ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jasno mi je... Onda,do sedanja ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ok moram da idem...Pisemo se...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Oprostite sto me nije bilo, bice vremena za novi krug pitanja Oh my God
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Meni casusal pobjegao za dlaku  Al' jos se nadam da ce odgovoriti na onih mojih 7 pitanja...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 52 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|