Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Lakse ti je kad imas vetar u ledja...Molena Just koja jos ekipa nemam pojma....Inace o Just sve najlepse ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Objasni vetar u leđa ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Podrska ,potpora Šta će meni potpora, podrška da ti postavljam pitanja ? Misliš li da ja ne mogu da te pitam šta poželim ? Zašto ne učiš na greškama ( generalno i sa prethodnog foruma ) ? Jesi to '' upotrebi neki izraz '' što je Molena ostavila poruku tebi i kumu Vuji ? Kakve veze ja imam sa Molenom i Just ? Zašto si opet moderator, šta će ti to ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Lakse ti je kad imas vetar u ledja...Molena Just koja jos ekipa nemam pojma....Inace o Just sve najlepse ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Objasni vetar u leđa ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Podrska ,potpora Šta će meni potpora, podrška da ti postavljam pitanja ? Misliš li da ja ne mogu da te pitam šta poželim ? Zašto ne učiš na greškama ( generalno i sa prethodnog foruma ) ? Jesi to '' upotrebi neki izraz '' što je Molena ostavila poruku tebi i kumu Vuji ? Kakve veze ja imam sa Molenom i Just ? Zašto si opet moderator, šta će ti to ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) 1.Zato sto si tako sigurniji... 2.Mozes al lakse je u coporu 3.Naucila sam dovoljno 4.Ne razumem ovo?Moze li to jasnije? 5.Reci ti meni? 6.Volim modu
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Zašto si u tripu ? Zbog čega ta glupa priča oko VIP forumaša ? Odgovoraj mi na pitanja. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ne znaš kakve veze imam sa Molenom i Just, a znaš da mi je lakše u čoporu i da su mi one podrška. Sokrat bi rekao: '' Znam da ništa ne znam. '' ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: Zašto si u tripu ? Zbog čega ta glupa priča oko VIP forumaša ? Odgovoraj mi na pitanja. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ne znaš kakve veze imam sa Molenom i Just, a znaš da mi je lakše u čoporu i da su mi one podrška. Sokrat bi rekao: '' Znam da ništa ne znam. '' ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Nisam u tripu To je bila sala neko se opasno primio Drugacije se ponasas kad su one tu,onda su ti muda do poda. mani me Sokrata.-Podsecas me na Breda ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Misliš li da je vreme da obrišeš profile na svim forumima na kojima pišeš ? Misliš li da si postala takav net zavisnik da više ne znaš šta je virtuelno a šta realno ? Misliš li da ćeš na koji god forum odeš, uvek kao moderator imati rasprave sa članovima, uvek konstruisati neke teorije zavere, i uvek mene prozivati kad nam se mišljenja ne poklapaju ? Jesi sigurna da učiš na greškama ? Sviđa li ti se ovaj smajli ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: Misliš li da je vreme da obrišeš profile na svim forumima na kojima pišeš ? Misliš li da si postala takav net zavisnik da više ne znaš šta je virtuelno a šta realno ? Misliš li da ćeš na koji god forum odeš, uvek kao moderator imati rasprave sa članovima, uvek konstruisati neke teorije zavere, i uvek mene prozivati kad nam se mišljenja ne poklapaju ? Jesi sigurna da učiš na greškama ? Sviđa li ti se ovaj smajli ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Na indexu je zabranje pristup mojoj IP adresi....Na secretu sam se sama obrisala,na onaj klonirani forum vise ne idem.Na Anu.rs ponekad i krstaricu...Pisem aktivno samo na ovom. Jesam zavisnik i jako dobro razlikujem stvarno od virtuelnog Sa kojim clanovima kao mod imam rasprave?Osim bezavatarnog... Misljenja nam se ne poklapaju jer ti ti veliki takticar i okreces se na stranu na koju sunce sija kao suncokret. Ne na svim,ali trudim se. Jako mi se svidja-podseca me na Marina
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
zeleni jel imas nesto da me pitas?:D
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Mišljenja nam se ne poklapaju uvek, jer je tako normalno. Nismo svi isti i ne možemo svi isto razmišljati, od 10 situacija u bar 3 mišljenja nam se neće poklopiti. To je izgleda kod tebe u rečniku pod - taktičar. Nemam više pitanja, imam savet - napusti forum na barem 7 dana, inače... Možeš da me poslušaš ili se naljutiš briga me. P.S. Uvek si ti, samo ti i jedino ti u pravu, mi ostali iz '' čopora '' smo budale. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: Mišljenja nam se ne poklapaju uvek, jer je tako normalno. Nismo svi isti i ne možemo svi isto razmišljati, od 10 situacija u bar 3 mišljenja nam se neće poklopiti. To je izgleda kod tebe u rečniku pod - taktičar. Nemam više pitanja, imam savet - napusti forum na barem 7 dana, inače... Možeš da me poslušaš ili se naljutiš briga me. P.S. Uvek si ti, samo ti i jedino ti u pravu, mi ostali iz '' čopora '' smo budale. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ne mogu da napustim forum imam obaveze prema njemu... Ne ljutim se na dobronamerne savete Ne secam se da sam za nekog rekla da je budala,to nije moj stil.... Tebe cenim zbog drugih osobina koje nemaju veze sa forumom
|
|
|
|
|
|