Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
GiGi mnogo prdi na forumu
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Mojne je napisao: GiGi mnogo prdi na forumu gle, opet se oteo znaš, još se sjećam one tvoje nesretne 'stolice', kakav fijasko, neponovilo se 
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Picard je napisao: Mojne je napisao: GiGi mnogo prdi na forumu gle, opet se oteo znaš, još se sjećam one tvoje nesretne 'stolice', kakav fijasko, neponovilo se  pisala je da joj se kenja kad vidi Trileta na forumu mora da je i ona dobila tri čmara ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Mojne je napisao: GiGi mnogo prdi na forumu Senka... ima li te gde... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Boss je napisao: Mojne je napisao: GiGi mnogo prdi na forumu Senka... ima li te gde... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Mojne je napisao: Picard je napisao: Mojne je napisao: GiGi mnogo prdi na forumu gle, opet se oteo znaš, još se sjećam one tvoje nesretne 'stolice', kakav fijasko, neponovilo se  pisala je da joj se kenja kad vidi Trileta na forumu mora da je i ona dobila tri čmara ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) Nije ona to pisala... ali to nije ni bitno... sad si uvredio i GiGi i ASG... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Boss je napisao: Mojne je napisao: Picard je napisao: Mojne je napisao: GiGi mnogo prdi na forumu gle, opet se oteo znaš, još se sjećam one tvoje nesretne 'stolice', kakav fijasko, neponovilo se  pisala je da joj se kenja kad vidi Trileta na forumu mora da je i ona dobila tri čmara ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) Nije ona to pisala... ali to nije ni bitno... sad si uvredio i GiGi i ASG... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ako, i radujem se tome ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
pa i meni se kenja, što kriviš curu zbog toga bez veze
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
A šta da ti kažem... raduj se Mojne šupčino... 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46265
|
Mojne je napisao: Boss je napisao: Mojne je napisao: pisala je da joj se kenja kad vidi Trileta na forumu mora da je i ona dobila tri čmara ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) Nije ona to pisala... ali to nije ni bitno... sad si uvredio i GiGi i ASG... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ako, i radujem se tome ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif) Mojne,zar opet počinješ...??? Očekujem da se izviniš curama. Ipak si ti džentlmen a ne neki praziluković.
|
|
|