Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Pohvaljujem Casuala za 'utisak dana'...baš je lijepo ono pročitati... 
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Senka je napisao: Pohvaljujem Casuala za 'utisak dana'...baš je lijepo ono pročitati...  Opaaaaaaaaaa,tu smo tico,jeli!?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pohvaljujem Vucicu za pisanije....drago mi je da si se vratila  Kod sljedeceg naleta inspiracije cu da ostavim komentar tamo gdje treba...ali do tada, pusti me da uzivam Vuki:*
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Вучица почела да се понавља. Ко о чему она о сексу. Мислим ствааааарно. И све нешто неприродно, гризу се за врат, лижу табане...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Боље да пишем о најдивнијим људским осећањима и дељењима, него да зубима и мозгом жваћем претпсотавке. Коме се моје сексистичке приче или већ то неко писаније не свиђа, не мора да чита, наравно није под морање. У сваком случају, зар Болеро није најслушаније класнично дело, а све је само у варијацијама на тему (кажу ти неки умни људи) секса... тако да, сексаћемо се ми још ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) У сваком случају, Хвала на читању и још више Хвала на коментарима
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Senku..zbog promene ranga....:-*
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pohvaljujem Molenu... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Pohvaljujem Kokija jer mi uvek javi kad je nešto zanimljivo
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
samo 4 bota...danas ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|