Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Od nemogucih moci koju bi voleo da imas?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja se depiliram kdo kozmeticarke..samo ona moze da me cupa i lazes sine lazes  idemo dalje..imam jos par minuta Koliko cesto GA bacas u nesvjest ? Pali li te erotska fotografija na koju si se navukao? Da li si ikada obukao nesto do zenske garderobe na sebe? Zalis li za necim iz proslosti?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Minnie je napisao: ..sve ću vas zavaditi... ..sad ono pitanje o hotu...jesi li... i sa kojim forumašicama...i obrazloženje.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma da tamo si rekla daj odgovor sa -da ili ne a meni da pisem romane -jesam, -sa puno njih -obrazlozenje ??, ne kontam sta pitas
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Od nemogucih moci koju bi voleo da imas? nevidljivost, da ti se uvucem u sobu a da me ne vidis
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li bi za pare sve radio?
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Molena je napisao: ja se depiliram kdo kozmeticarke..samo ona moze da me cupa i lazes sine lazes  idemo dalje..imam jos par minuta Koliko cesto GA bacas u nesvjest ? Pali li te erotska fotografija na koju si se navukao? Da li si ikada obukao nesto do zenske garderobe na sebe? Zalis li za necim iz proslosti? sta lazem, ne mislis valjda da se stvarno depiliram, bacam ga redovno ne pali me bas previse, puno toga ima i svuda , pa zato nisam nikada obukao, nisam ja od tih, ne provociraj zalim za puno toga
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..i j imam samo još par minuta, pa da ispucam ovo što sam naumila...
jesi li se ikada osećao povređen il' uvređen posle nekog obraćanja Megi....
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Da li bi za pare sve radio? ne, radio bi ja sve, ali ne za pare
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li si se nekad poljubio sa nekim muskarcem?
Da li se opijas?
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Minnie je napisao: ..i j imam samo još par minuta, pa da ispucam ovo što sam naumila...
jesi li se ikada osećao povređen il' uvređen posle nekog obraćanja Megi.... mislim da me Megi nije nikada uvredila onako zapravo, uvek je bila neka sala u pitanju
|
|
|
|
|
|