Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
zeleni zub je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Ko Elena? Zaebana totalno,bezi od nje ko djavo od krsta ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Da Ne znam zašto,ali tako sam i mislio Onda će spomenar da ostane prazan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nece to je tvoj spomenar,kakve veze ima ko ga je otvorio ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) [/quote] Kako nema?..Ne zanima me,ako je ona takva I šta se tu uopšte radi?[/quote] Ko kome postavlja pitanja Izrazis svoje emocije....drugi ti iskazuju emocije,romanticno mesto. Da li si romantican?
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
zeleni zub je napisao: I šta se tu uopšte radi? ti ništa, oni ti stavljaju cveće
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Mojne je napisao: zeleni zub je napisao: I šta se tu uopšte radi? ti ništa, oni ti stavljaju cveće Ko na grob?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Mojne je napisao: zeleni zub je napisao: I šta se tu uopšte radi? ti ništa, oni ti stavljaju cveće ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Kad bi vratio vreme unazad 5 godina sta bi drugacije uradio u svom zivotu?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
zeleni zub je napisao: Mojne je napisao: zeleni zub je napisao: I šta se tu uopšte radi? ti ništa, oni ti stavljaju cveće Ko na grob? Na grob lepo postave, ovde samo bacaju. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: zeleni zub je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Ko Elena? Zaebana totalno,bezi od nje ko djavo od krsta ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Da Ne znam zašto,ali tako sam i mislio Onda će spomenar da ostane prazan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nece to je tvoj spomenar,kakve veze ima ko ga je otvorio ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Kako nema?..Ne zanima me,ako je ona takva I šta se tu uopšte radi?[/quote] Ko kome postavlja pitanja Izrazis svoje emocije....drugi ti iskazuju emocije,romanticno mesto. Da li si romantican?[/quote] Onda će definitivno ostati prazan:D Jesam ponekad
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: zeleni zub je napisao: Mojne je napisao: zeleni zub je napisao: I šta se tu uopšte radi? ti ništa, oni ti stavljaju cveće Ko na grob? Na grob lepo postave, ovde samo bacaju. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) A gde je pecat... Pitanje postavi
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Kad bi vratio vreme unazad 5 godina sta bi drugacije uradio u svom zivotu? Završio fax ranije i otišao preko
Poslednji put menjao zeleni zub dana 21 Feb 2013, 02:26, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Boss je napisao: zeleni zub je napisao: Mojne je napisao: zeleni zub je napisao: I šta se tu uopšte radi? ti ništa, oni ti stavljaju cveće Ko na grob? Na grob lepo postave, ovde samo bacaju. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Nema veze,bitno je da se barem sete:D
|
|
|
|
|
|