Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma kakva sala izgubio si negdje usput smisao za salu...glupa ti sala nije svaka, ali ovo loopetanje bez smisla nema nikakve veze sa salom ali haj ti...nastavi i uzivaj ponekad se osjecam kao da je tamo negdje neki tinejdzer sa 16 godina jbt i tebi ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Molena je napisao: ma kakva sala izgubio si negdje usput smisao za salu...glupa ti sala nije svaka, ali ovo loopetanje bez smisla nema nikakve veze sa salom ali haj ti...nastavi i uzivaj ponekad se osjecam kao da je tamo negdje neki tinejdzer sa 16 godina jbt i tebi ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) ne mogu da verujem satvarno????hvala ti to za 16 god....imaš piće od mene kad god bilo. ovo nije ozbiljni forum, a na ovu temu nisam još video ni jedan odgovor koji ima težinu da se odgovori krajnje ozbiljno.Samo da te podsetim, niti sam te uvredio niti šta rđavo o tome napisao... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne trebas me podsjecati...znam ja to i ne kazem da si me uvrijedio, ali pretjerujes sa spamovanjem ponekad i to lupanje bez smisla je meni iritantno i reagirat cu na njega stalno....na to sam mislila kad sam rekla 16, jer mi je to ravno ponasanju neizivljenog djecacica hahaha ne znam zasto mislis da ovo nije ozbiljan forum?, ja ga kao takvog dozivljavam... dobro je BA monty...nisi ti glup da ne kontas o cemu ja tebi samo ti...niko ti nista ne moze zabraniti...uzivaj BRE
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
..da sam tek sad skontao šta je htela dama iznad.... 
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
besplatno nerviram 
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Ja kad mrzim, baš mrzzzzziiiiiim, pravo
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
Grešnica je napisao: besplatno nerviram  pošto košta to besplatno? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...teram kosu na prirodno..  ... ...edit..al nie pjaf... ...neoambiciozni propalitet..  ...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
imala sam prve sijede u trecem razredu osnovne skole
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...nemam sede , bar mislim da nemam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|