Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
samo kad mi neko obeca nesto recimo sladooooleeeeeed:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ooo..dobro vece...bivsa srecice..... ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard je napisao: Julia je napisao: MeGi je napisao: sto citira Passion znaci ne mogu da verujem da sam to ja bila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a ovo si ti bila? hahhahahahahahhahaa.. verovatno sam znala dok si bila aktuelna, ali stvarno sada nisam mogla da se setim ko je Passion Jos razmisljam..ko je ovo otvorio ove dubokoumne teme  ma prepisala šta ti je ej mali ne budi ljubomoran nemoj da te puknem danglom po glavi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: samo kad mi neko obeca nesto recimo sladooooleeeeeed:) aj dobro..dobices Rumenka
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: ooo..dobro vece...bivsa srecice..... ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif) 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
dangla? to je neki kineski termin?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: Julia je napisao: ooo..dobro vece...bivsa srecice..... ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)  sta je sad.. sinoc si me izdao..Dozvolio si onom Triletu..da mi rasprsi snove
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
e da, jesi se ti malo oporavila od onog sinošnjeg ludovanja po temama 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: e da, jesi se ti malo oporavila od onog sinošnjeg ludovanja po temama  ja ludovala? ja sam samo bila jako jako razocarana
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
pa to se riješi tabletom, čašom nečega, ne onako, jao, jao