Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Imam dojavu..smak sveta 1 maja,pouzdana informacija.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
mmm je napisao: Imam dojavu..smak sveta 1 maja,pouzdana informacija. Pravac kladionica, kolika je kvota?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Naopak je napisao: mmm je napisao: Imam dojavu..smak sveta 1 maja,pouzdana informacija. Pravac kladionica, kolika je kvota? 4,75 u Mozzartu, a u Meridijanu je 4,60 Igraću u singlu. Isplata odmah posle smaka sveta ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Žex je napisao: Naopak je napisao: mmm je napisao: Imam dojavu..smak sveta 1 maja,pouzdana informacija. Pravac kladionica, kolika je kvota? 4,75 u Mozzartu, a u Meridijanu je 4,60 Igraću u singlu. Isplata odmah posle smaka sveta ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Znaci....Mozzart ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Jeste, ali u Mozzartu je ograničena uplata. Maksimalno do 5 hiljada. U Meridijanu ne isplaćuju u novcu, već u konzervama, šatorima i baterijskim lampama tako da ću igrati u Meridijanu. Posle smaka sveta pare će biti bezvredne. heh
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Žex je napisao: Jeste, ali u Mozzartu je ograničena uplata. Maksimalno do 5 hiljada. U Meridijanu ne isplaćuju u novcu, već u konzervama, šatorima i baterijskim lampama tako da ću igrati u Meridijanu. Posle smaka sveta pare će biti bezvredne. heh Hehehehehe, ako isplacuju u limenkama piva ja odoh u Meridijan, pa bar da se nalijem ko covek posle kataklizme, jer znam da cu preziveti.Sveti Petar ne prima naopake tamo gore kod njega... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Mislim da će deliti i konzerve od 0,5l Nije proverena informacija, ali vredi odigrati. Tipujem na nuklearni rat. Igraću sledeće : -Kim Džong Un prvi ispaljuje raketu -SAD daje 7+ raketa ka Severnoj Koreji -Tomislav Nikolić prvi žuti karton (Klizeći Jahjagi)
hah
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Žex je napisao: Mislim da će deliti i konzerve od 0,5l Nije proverena informacija, ali vredi odigrati. Tipujem na nuklearni rat. Igraću sledeće : -Kim Džong Un prvi ispaljuje raketu -SAD daje 7+ raketa ka Severnoj Koreji -Tomislav Nikolić prvi žuti karton (Klizeći Jahjagi)
hah Hahahahahaha, slazem se uplati i za mene dodjem ti pare sutra ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Nije problem. Doneću ti pun džak konzervi odmah posle napada.
|
|
|
|
|
|