Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sta se sa vama zbiva? al ozbiljno pitam...nesto ste cudni...kao da se svadjate a nigdje nema svadje jedino mozda iza zavese de uputite me:)
Molena kontas li ti:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: bravo Gigi!!! dusa slatka vesela i pozitivna..ti i Megi ste primjer ovim zenama, muskarcima, forumasima i spletkarama koje bi malo piskile pa malo kakile... svi mi malo piškimo, malo kakimo u idealnim uvjetima malo više piškimo nego kakimo
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi...ne znam nista i tako je najbolje. Najbolje je kad se svadjas a i ljubis iza zavjese hehe...  Svadjaju se...neko je nekome nesto, ako sam razumijela:)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zeeeelim znati vidi nema ni mase ni zozefine jbt koji im je vrag kao da dele isti hleb, ili se svadjaju oko placanja racuna
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Picard je napisao: Molena je napisao: bravo Gigi!!! dusa slatka vesela i pozitivna..ti i Megi ste primjer ovim zenama, muskarcima, forumasima i spletkarama koje bi malo piskile pa malo kakile... svi mi malo piškimo, malo kakimo u idealnim uvjetima malo više piškimo nego kakimo osim sto je drazestan, lijep i tvrdih misica jos je i pametan.....uhhh molena molena...u sta si gledala do sada
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ha, svih misica osim jednog
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
She ajde dodji istrikala sam ti one carape znas onaj model sto si trazila , da imaju prsto po prst kao rukavice
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Piki kakve su ti to tesne gacice.Ne valja za potomstvo.
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...njao andjelka..gotivna ti flizura..a i boja kose tie..vr' extra u fullu..  ...
|
|
|
|
|
|