|
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ha ha ha ha.. a cek..na stolicu se ono stvarno seda..ili... jbt pa sto mi ne rekoste kad sam bila ranije na stolici i da sedem...
PS..Senka..U tom slicaju obrise se slika a ne zakljuca se tema.. ili mislis ubuduce svaki prost post napisan na nekoj temi da zahteva zakljucavanje teme?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
sto brisat to je samo neciji smisao za humor, koji se ne mora svakom svideti
Nego u cemu je frka sta ste brisali neke postove AAAAAA NISAM NISTA PROCITALAAAAAA
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
MeGi je napisao: Videla sam fotku, jos danas iskreno meni se ne svidja i nije mi smjesna, zato nisam nista prokomentarisala.....ali videla sam da je drugima super zabavno smjesno, i da su se salili dalje, tako da ne vidim stvarno razlog zasto bi Senka tema zbog te fotke trebala biti zakljucana.... To je samo sala, koje ima na drugim temama, nekom se svidi a nekom ne kome se svidja sjesce a kome ne , nece aman , pa nije to prava stolica , inace bi bas bolelo vise od pitanja ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ne vredja nikog....niko se ne svadja tako daaaa, trebalo bi biti sve ok al se meni sve cini da cemo mi svako svojim putem krenuti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zaključala sam temu jer nemam vremena da sada pozabavim njome,da sve pregledam,i obrišem nepotrebna. Valjda znate da se tema može zaključati,ali i otključati. Ne moram svaki svoj postupak i obrazlagati. Ali...Megi,nisi mi odgovorila na pitanje.Da li bi ti sjela na onakvu stolicu?
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mislis na pravu takvu stolicu? U reali, naravno da ne, jer bi me mnogo bolelo a kontam d anije prijatno ni malo (o boze cekj da se prekrstim sta pisem) A na temu, da , sjela bih da meni postavljaju pitanja, volim odgovarat ali nece niko, dosadna sam svima a i bila sam 1001 put. Vec sam rekla meni se ta slika a i sala tako ne svidja ali jbt svidja se drugima i ne vidim sto bih brisala nesto odatle citala sam i koliko se sjecam nema nista sto vredja druge...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MeGi je napisao: Mislis na pravu takvu stolicu? U reali, naravno da ne, jer bi me mnogo bolelo a kontam d anije prijatno ni malo (o boze cekj da se prekrstim sta pisem) A na temu, da , sjela bih da meni postavljaju pitanja, volim odgovarat ali nece niko, dosadna sam svima a i bila sam 1001 put. Vec sam rekla meni se ta slika a i sala tako ne svidja ali jbt svidja se drugima i ne vidim sto bih brisala nesto odatle citala sam i koliko se sjecam nema nista sto vredja druge... Ako je tako...hajde sada na stolicu..evo ja te nisam ništa ispitivala...sada bih...a tu su i ASG i Julia...možda bi i one nešto da te priupitaju.... Hoćeš li?
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Senka je l ti to mene pokusavas ismejati? I onda kao megi sjela na onu stvar E SIPAK a i znam da me nece niko nista pitat a da pravim jos vise debila od sebe e sipak
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Senka je napisao: MeGi je napisao: Videla sam fotku, jos danas iskreno meni se ne svidja i nije mi smjesna, zato nisam nista prokomentarisala.....ali videla sam da je drugima super zabavno smjesno, i da su se salili dalje, tako da ne vidim stvarno razlog zasto bi Senka tema zbog te fotke trebala biti zakljucana.... To je samo sala, koje ima na drugim temama, nekom se svidi a nekom ne kome se svidja sjesce a kome ne , nece aman , pa nije to prava stolica , inace bi bas bolelo vise od pitanja ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ne vredja nikog....niko se ne svadja tako daaaa, trebalo bi biti sve ok al se meni sve cini da cemo mi svako svojim putem krenuti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zaključala sam temu j er nemam vremena da sada pozabavim njome,da sve pregledam,i obrišem nepotrebna. Valjda znate da se tema može zaključati,ali i otključati. Ne moram svaki svoj postupak i obrazlagati. Ali...Megi,nisi mi odgovorila na pitanje.Da li bi ti sjela na onakvu stolicu? eto dok polemises sa Megi..mogla si se pozabaviti..da hoces 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Julia je napisao: Senka je napisao: MeGi je napisao: Videla sam fotku, jos danas iskreno meni se ne svidja i nije mi smjesna, zato nisam nista prokomentarisala.....ali videla sam da je drugima super zabavno smjesno, i da su se salili dalje, tako da ne vidim stvarno razlog zasto bi Senka tema zbog te fotke trebala biti zakljucana.... To je samo sala, koje ima na drugim temama, nekom se svidi a nekom ne kome se svidja sjesce a kome ne , nece aman , pa nije to prava stolica , inace bi bas bolelo vise od pitanja ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ne vredja nikog....niko se ne svadja tako daaaa, trebalo bi biti sve ok al se meni sve cini da cemo mi svako svojim putem krenuti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zaključala sam temu j er nemam vremena da sada pozabavim njome,da sve pregledam,i obrišem nepotrebna. Valjda znate da se tema može zaključati,ali i otključati. Ne moram svaki svoj postupak i obrazlagati. Ali...Megi,nisi mi odgovorila na pitanje.Da li bi ti sjela na onakvu stolicu? eto dok polemises sa Megi..mogla si se pozabaviti..da hoces  Neću Megi...zezam se...da niko nikoga ne bi ismijavao,tema je zaključana... @Julia,pozabaviću se kasnije...ne znam kad...sada ne mogu... Žao mi je,ali trenutno ne mogu.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ok
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
samo da znas senka i nije ti neka fora sto nisi sinoc pitala da sjednu kad su tamo pisali i lepo rekla da ti se ne svidja sala nego meni tu pises
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 57 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|