Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja to necu Iskra..meni je bas super  a i ako se zakljuca..nacemo se na drugom mjestu , ta nije propast svijeta. Laki nemamo isto misljenje o pola forumasa pa se opet izvrsno slazemo. Zali Boze one kojima se prica van foruma svodi samo na pricu o forumasima... 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
kritikujem Senku jer moje postove brise a svoje uvrede u kojima govori da ja lazem ostavlja
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
neka je vama super Molena drago mi je..  sa duznim poštovanjem prema tebi i mnogim drugim forumašima i tu ubrajam Lazu jer ipak 3 godine pisanja ona i ja nije mala stvar zaista smo o svemu pisali od porodice pa na dalje.. svaka svadja ovde dovela je do toga da se niko nisakim ne piše tako treba verovatno ovo je zadnji post moj napisan ovako dugačak i da ima nekog smisla ( ako ima) il će mu se naći mana) Tuzno je što net svet treba da bude beg u nešto lepo a svelo se na gore nego u reali ne bih ja više ništa rekla.. bilo bi suvišno
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
meni se uvijek svidja kad ti napises opsiran post jer ga napises kako treba ne bih ja nista dodavala  osim 'neka je VAMA super Molena'....ja uvijek pisem u svoje ime Iskra to si valjda vec uvidjela ... a meni je zaista super mene ovo ne sekira ni malo..nema za sto i nema razloga.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Pohvaljujem Mašu i Žozefinu jer su sjajni moderatori. ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Molena je napisao: meni se uvijek svidja kad ti napises opsiran post jer ga napises kako treba ne bih ja nista dodavala  osim 'neka je VAMA super Molena'....ja uvijek pisem u svoje ime Iskra to si valjda vec uvidjela ... a meni je zaista super mene ovo ne sekira ni malo..nema za sto i nema razloga. tako i treba da bude svaka čast! ah imam i ja momente kad umem da pišem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pohvaljujem sebe ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) ...ni apauRin s jointom mi nije ravan. smirena i sve mi smijesno 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Sve vas kritikujem. Hvalim jedino Zvezdu!
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Pohvala za Megi jer je uvek najbolja moj nebruseni dijamant
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
KRITIKUJEM VAS SVE... sto se nesto dogodilo a ja nisam u toku...  ko mi objasni ima cokoladu
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|