Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: .....pise se o forumskim novinama,msamo se provlaci kao onda na tv-u o alfatoksinu u mleku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Da je nekom bilo strasno dosadno danas.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
sta ce nama farma kad imamo forum ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i na forumu farma
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Da ste u pravu,ASG i Megi. ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
da me boli glava
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
nekog izuzetnog,ali sam ga zaboravio xaxa
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
hahahahha..moram ovde iako nema mnogo veze sa zakljuckom.. Moja pesma..napisana davno 12.01.2011 godine na Starom forumu... prekopirana na krstu...al sve to ne bi bilo nista cudno da autor kopiranja nije sa nikom LUNA... 
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
Julia je napisao: hahahahha..moram ovde iako nema mnogo veze sa zakljuckom.. Moja pesma..napisana davno 12.01.2011 godine na Starom forumu... prekopirana na krstu...al sve to ne bi bilo nista cudno da autor kopiranja nije sa nikom LUNA...  ja pitam ljude jel si ziva,niko 2 dana da mi odgovori
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
oooo...VVVVVVVVVV....ziva...nisam bila par dana ovde...nesto u guzvi.. kako si ti?sta ima?
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
ma u ludilu sam,nemam pojma kako sam,to se promeni 100 puta u toku dana,kao i ovo vreme..radim kao konj,posteno,neposteno 15 h dnevno,prso sam
|
|
|
|
|
|