Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li bi napravio dredove?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Molena je napisao: Koga smtras iskrenim na forumu? Ko je najveci folirant? Koga bi zameljao u brasno i vodu? Koga bi ti ispitivao na vrucoj stolici..samo za sebe? ..imena druze imena..tj nickove  - mislim da niko nije dovoljno iskren a i ne treba da bude - Marin, tezak folirant - Mislis ko je dobar kao 'lebac? - Jana - Justinku ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Zlobni je napisao: dobar je Pikulica, nije on pun sebe....toliko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) hehehe Zlobni frende
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
MeGi je napisao: Da li bi napravio dredove? nikada a i nemam dovoljno kose za to ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
uglavnom o meni
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
nuša je napisao: o čemu se ovdje govori? trenutno o meni ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) A ko si ti novi vraze?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
nuša je napisao: o čemu se ovdje govori? vidi ovakod raga,,,ovaj Zlobni ti je na stolici a ti mozes da ga pitas sta ti dusa hoce...ono tipa,jel dok ceka da provri kafa drugim krajem kasikice cacka usi pa bris eod dux...ma da,sta os ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
ja mislim da je nusa neki duh iz moje proslosti koji je samo cekao kao gost da ja sednem na stolicu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Minnie je napisao: ..pošto megara neće više da postavlja pitanja..moram da unesem malo njenog duha..
..kojim prstom čačkaš nos...
kaziprstom desne ruke ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|