Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Molena je napisao: Imas li djevojku? Jesi li vise puta ostavljao ili bio ostavljen? Imas li iskustva sa pisanjem ljubavnih poruka ili pisama? Pjevas li pod tusem? Sta jos radis pod tusem?  - imam - 50 - 50 - imam - ponekad - piskim ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Злоћко, само да те поздравим и имам једну жељку па ако могнеш да је испуниш, Балада од непознатог за гитару ако могаднеш да одсфириш ете толико ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
izvuce se sa ovim pijancenjem,uh
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
izazov ti je sledeći...treba da smuvaš nekog muškarca na forumu, da nastupiš u gey fazonu...ko bi ti bio najlakši a ko najinspirativniji za zadatak...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
e'o i mene...
idemo.... .. vlast si i moraš da ugasiš nalog...ili ili..
megi ili molena - Megi minnie ili bubi - bubi pic ili trile - pic vujo ili monty - monty laya ili em - em nena1 ili leyla - Nena cane ili marin- marin jana ili lila- lila
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Вучица je napisao: Злоћко, само да те поздравим и имам једну жељку па ако могнеш да је испуниш, Балада од непознатог за гитару ако могаднеш да одсфириш ете толико ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) nikad cuo ali nacicu pa cu da vidim da li sam u mogucnosti
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Zlobni je napisao: Вучица je napisao: Злоћко, само да те поздравим и имам једну жељку па ако могнеш да је испуниш, Балада од непознатог за гитару ако могаднеш да одсфириш ете толико ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) nikad cuo ali nacicu pa cu da vidim da li sam u mogucnosti Хвала ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Minnie je napisao: izazov ti je sledeći...treba da smuvaš nekog muškarca na forumu, da nastupiš u gey fazonu...ko bi ti bio najlakši a ko najinspirativniji za zadatak... e sad si me sjebala totalno najlaksi verovatno Trile a izazov bi mi bio debilko ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Zlobni je napisao: e'o i mene...
idemo.... .. vlast si i moraš da ugasiš nalog...ili ili..
megi ili molena - Megi minnie ili bubi - bubi pic ili trile - pic vujo ili monty - monty laya ili em - em nena1 ili leyla - Nena cane ili marin- marin jana ili lila- lila uh, pardon, bravo Zglobni,
_________________ Omnia Tempus Habent
Poslednji put menjao Trile dana 19 Feb 2013, 18:40, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901