Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
E jeste uglavnom al i ne mora da znaci... Da ne zatrpavamo temu 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Žex je napisao: Sve koje trabunjaju i dele savete obično imaju nekog bahatog muža ili dečka, pa pošto njemu ne smeju ništa da kažu onda postaju ljubavni i životni savetnici... Ne kažem da je pravilo, ali većina je tak'a Nemoj da ga menjas dok ne naidje nesto bolje ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Ovo je citat trebao da bude za miss Helen haha
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Andjeo sa greskom je napisao: Žex je napisao: Sve koje trabunjaju i dele savete obično imaju nekog bahatog muža ili dečka, pa pošto njemu ne smeju ništa da kažu onda postaju ljubavni i životni savetnici... Ne kažem da je pravilo, ali većina je tak'a Nemoj da ga menjas dok ne naidje nesto bolje ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ne boj se. Neću menjati onaj obijački alat. Videla si i sama da odlično otvara sefove. Ako naletimo na nešto bolje, ja ću te obavestiti, pa pravac banka 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Kao u spotu Ane Nikolic..milion dolara... Ja cu biti Ana a ti budi Marko (Crnogorac sa farme) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Jel' baš moram ? Ja bih da budem JA... A ti ako hoćeš ti budi Ana, mada najbolje je da budeš ASG... Heh... Ne znam ASG... Nisam gledao taj spot o kome pričaš...
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

Pridružio se: 25 Dec 2012, 20:14 Postovi: 1249 Lokacija: Tu negdje..
|
Uuuu vidi vidi...Ljubav je u zraku... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

Pridružio se: 25 Dec 2012, 20:14 Postovi: 1249 Lokacija: Tu negdje..
|
Andjeo sa greskom je napisao: Ovo je citat trebao da bude za miss Helen haha Hvala ti. ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Nije nesto spot al obijaju banku i dele novac..... Gde si Helen 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Onda može... Delimo na ravne časti, ali bez kamera i publiciteta... heh
Uživajte... Ode Žex na papanjac...
|
|
|
|
|
|