Autoru |
Poruka |
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Minnie je napisao: ..čijom forumskom šifrom bi se rado poslužio.. ...onom ciju vec znam..  ...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..u koga u ovom virtuelnom svetu imaš najviše poverenja...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Sta mislis o najavljenoj paradi ove godine u Bg?
Jesi ikada virio i gledao neke kako se 'taslace' ?
Tvoja neostvarena sexualna fantazija?
Sta mislis o muskarcima koji se depiliraju?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Minnie je napisao: ..otamburaj nebitne...bez obrazloženja..
mo- em rakel- bubi megi- just minnie- tw vučica- anđeo s grešku pit- marin zoćo- nero
nadam se da će ti biti teško....hehe...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
siN bRutaL je napisao: Minnie je napisao: ..čijom forumskom šifrom bi se rado poslužio.. ...onom ciju vec znam..  ... ..hbg..ne znam ja...pa zato i pitah..ajde priznavaj nemo' da te na još veće muke mećem... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Zlobni je napisao: Brutalni sta radis kad prdnes i slucajno se useres na javnom mestu a nigde toaleta u blizini? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ...sta tju..seo bi u neku baru da se izaperem malo..al bi fakat stego guzove...  ...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Minnie je napisao: ..otamburaj nebitne...bez obrazloženja..
mo- em rakel- bubi megi- just minnie- tw vučica- anđeo s grešku pit- marin zoćo- nero
nadam se da će ti biti teško....hehe... ..ha blago meni...možeš ti to...nema politike nezamjeranja.. nema precrtavanja...nego se odluči..ili- ili
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Minnie je napisao: siN bRutaL je napisao: Minnie je napisao: [pozz.gif]
..ko te na ovo nagovori i kako..detaljan izveštaj moliću... ...izhebali me mangupi..a ja lakoveran pa proguto foru..  ... ...pomagaj tebra dizidjem odavle..  ... ..heehehe...dobjo..tebra je tebra..menjam taktiku... ..koje su ti boje oči a koje su ti erogene zone... ...otji su mi boe krvave ko da sam klao svinje pa prskalo... ...jok..crne ko ugalj..a erogene zone..kad mi ture ruku u pantalone..  ...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..hehe..tebra..jesi se obradovao kad me večeras viđe među onlinašima...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vjerujes li u zivot poslije zivota? Raj ili Pakao? Da moras birati za ostatak zivota: slatko ili slano? msm na hranu Kad si zadnji put shopingirao i koliko si para potrosio? pohvali nam se malo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|