Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: Minnie je napisao: [pozz.gif]
..ko te na ovo nagovori i kako..detaljan izveštaj moliću... Minnie ne cudi se nego pitaj  .... ..ljub...ljub ..ne čudim se bre..pitam ga najozbiljnije i ima da odgovori.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Molena je napisao: Muzika koju slusas je muzika tvoje mladosti li sta? Kad si bio na zadnjem koncertu i kojem? Jesi sreo neku madjaricu u busu na putu prema gore? Smeta li ti stomak kada vezes tene?  Volis li da ljulja ili da zulja? ...aaauuu mladosti...muzika kou slusam je muzika moe sadasnjosti... ...koncerat..pre par godina..slipknot u bgd areni... ...nie bilo magarica u busu..sve neke vukre i kobile..  ... ...a ne vezuem pertle na tenama..nosam ih na raspashoj..  ...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Minnie je napisao: [pozz.gif]
..ko te na ovo nagovori i kako..detaljan izveštaj moliću... ...izhebali me mangupi..a ja lakoveran pa proguto foru..  ... ...pomagaj tebra dizidjem odavle..  ...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..otamburaj nebitne...bez obrazloženja..
mo- em rakel- bubi megi- just minnie- tw vučica- anđeo s grešku pit- marin zoćo- nero
nadam se da će ti biti teško....hehe...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Brutalni sta radis kad prdnes i slucajno se useres na javnom mestu a nigde toaleta u blizini? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
Poslednji put menjao Zlobni dana 19 Feb 2013, 00:40, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
siN bRutaL je napisao: Minnie je napisao: [pozz.gif]
..ko te na ovo nagovori i kako..detaljan izveštaj moliću... ...izhebali me mangupi..a ja lakoveran pa proguto foru..  ... ...pomagaj tebra dizidjem odavle..  ... ..heehehe...dobjo..tebra je tebra..menjam taktiku... ..koje su ti boje oči a koje su ti erogene zone...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Prica se da si forumas sa najvecom zbirkom fotografija forumasica, jel istina to?  Zadnje najbolje iznenadjenje koje si dozivio? Sta ti najvise nedostaje dok si sada gore? Jel ti vazan izgled ili ono nesto? hahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie je napisao: siN bRutaL je napisao: Minnie je napisao: [pozz.gif]
..ko te na ovo nagovori i kako..detaljan izveštaj moliću... ...izhebali me mangupi..a ja lakoveran pa proguto foru..  ... ...pomagaj tebra dizidjem odavle..  ... ..heehehe...dobjo..tebra je tebra..menjam taktiku... ..koje su ti boje oči a koje su ti erogene zone... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Molena je napisao: Mozes li izdvojiti sebi najslicnije na forumu? ( ako postoje he he)
Tocka tocka tockica...cemu, estetika ili nesto trece?
Jel zivot bolji sada ili prije?
Jel prije bilo kokos ili jaje?
Ko ti najcesce drma kavez? ha ha ...nema takih ovde..  ... ...za tackice..toe valjda boles..da mi sve bude pod konac i u liniji... ...ee hebem li ga..to za zivot..meni vazda dobro... ...ma kokos..nema zbora o tem... ...kafez mi drma uglavnom neka majmunica..  ...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..da imaš ženskog klona...koji muškarac bi ti bio najizazovniji da ga muvaš...ili najlakši da ga smuvaš...
|
|
|
|
|
|