Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Koliko je puta juce neko zaplakao od srece ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
...kako ovde lepo caskamo
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Jao... kako ću lepo spavati... ![[mojne.gif] [mojne.gif]](./images/smilies/mojne.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
I stvarno sam lepo spavao... ![[mojne.gif] [mojne.gif]](./images/smilies/mojne.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
...o rezultatima, cika Jakery se ne javlja ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
...što mi je sve ovo trebalo. ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ma jok...ne razmisljam
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
ne razmisljam, vec pevusim
gledas me... kao da se znamo stranca dva... eto to smo samo pricaj mi... gde si ti bila dok lile su kise? nek ova noc na tebe mirise... zauvek... gledam te... hodamo lagano... osecam... kao da vec dugo mi se znamo ne zalim... sve vec podseca na prosle dane ruke u hodu.. dodir blag... ti i ja
a kada odu sviiiiiiiiiiiii mi ostacemoooooooo samiiiiiiiiiiiiiiiiiii samooooooooo ja i tiiiiiiiii i poglediiiiiiiii u tamiiiiiiiiiiiiii reci mi da znaaaaaaam da jutroooooooo nije blizuuuuuuuuu da imaaaaaaaaa vremenaaaaaaaaaa za poljupce u nizuuuuuuuuuuuu
gledam te... kroz ovu noc... sto pada stranca dva... pod svetlima smo duso... ovog grada pricaj mi... gde si ti bila dok lile su kise? nek ovaj grad... na tebe mirise... zauveeeeek
a kada odu sviiiiiiiiii mi ostacemo samiiiiiiiiiiiiiiiii samoooooo ja i tiiiiiiiiiiiiii i poglediiiiiiiii u tamiiiiiiiiiii reciiiiiiiiiiii mi da znaaaaaaaaaaaam da jutroooooooooo nije blizuuuuuuuuuuuu da imaaaaaaaaaaa vremenaaaaaaaaaa za poljupce u nizuuuuuuuuuuuuuuu ... za poljupce u nizu.
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...o promijeni imidža...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da Srbija moze ekonomski da se povrati i da krene uzvodno al.. da budemo ljudi kao nekada to nema šanse ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|