E,nemam ti ja predispozicije za to... Dobro sam i dovde "dogurala"... Citam bre neke "pametne" zene,pa mi zao sto sam samo lepa . I jedva pismena...E,moram ja sada ici,bilo mi je zadovoljstvo pisati sa tobom.
haha... ja volim da pijem Pelinkovac iako me stomak nikad ne boli Jagermeister je dobar ali je sladji od gorkog lista podseti me na slavu...svidele mi se casice u pakovanju sa njim , pa kupih u Metrou ...kad ortak na slavi dreknu ,jel ti mene zajebavas ! kakve su ovo igracke ni oko ne mogu pokvasiti sa ovim ,daj pravu casu dok ovu nisam pojeo od muke haha... Lepe casice al bas mali kapacitet 2 cl
haha... ja volim da pijem Pelinkovac iako me stomak nikad ne boli Jagermeister je dobar ali je sladji od gorkog lista podseti me na slavu...svidele mi se casice u pakovanju sa njim , pa kupih u Metrou ...kad ortak na slavi dreknu ,jel ti mene zajebavas ! kakve su ovo igracke ni oko ne mogu pokvasiti sa ovim ,daj pravu casu dok ovu nisam pojeo od muke haha... Lepe casice al bas mali kapacitet 2 cl
Mislim da uz ovo što si napisao ova pjesma bi mogla ići...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 129 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu