Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa to si mi ti poslao odgovoricu ti cekaj breee Mora to sve lepo da se smisli da odma ti momak poslije toga zakuca na vrata sa cvecem, i baci ti se u zagrljaj axxaxa
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
"heeej grano moja slomljena, danima vec razmisljam kako da te sastavim pesme pisem, krenem pa stanem al mi ne ide sta da cinim da tvoje srce sastavim u komade, znam, da ove rijeci malo znace ali znaj da ovo u grudima, sto je toliko tesko, od ljubavi prema tebi je moje srce. Gubim glavu iz casa u cas ne javljas mi se, ooo ljubavi moja da li je to kraj evo suze mi idu, ustajem , uzimam maramicu eeeh da si kraj mene , da me zagrlis, obrises suze pa nek zajedno ludujemo, kao nekada.
P.S. Voli te tvoj Picard"evo to salji momku javi mi sta ti odgovorio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
patetično je i ima preko 160 znakova aj malo skrati to, ko će toliko čitat'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
AAAAAAAAAAAAA AHAHAHAH Napisala sam "SRCE SASTAVI U KOMADE" Pa ti si toliko zaljubljen da ne vidis dalje od nosa Samo ti to salji ja ti kazem da cete opet biti zajedno
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
poslao sam vratio mi poruku "ne sviđa mi se poruka, ostavi me na miru, nismo više dečki"
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Auuuuuuuu gdje reci mi sta si zabrljao koji je problem, pa cu onda pokusat ponovo sastavit nesto axaxxa
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
a tu si ptico to ti hoćeš da mi prekinemo pa da onda ti i ja.... aaaaaha
zato si mi podvalila ovo
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahaha ne, ne trudim se svim silama da kako se ono kaze....e da krunisete vasu ljubav brakom ma prva cu stati u red da se borim za prava homoseksusalaca da mogu da se vencavaju samo zato sto ste mi prijatelji, imate dobru dusu axaxax
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
'ajde
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|