|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Biti bezobrazan je sirok pojam.... i hvatas se za moje psovke jer nemas za sto drugo....ali nema veze.... I nigdje ja nisam rekla da nisam bezobrazna. Ne pisemo o meni vec o tebi... Kako sada nisi bio u pravu i kako nisi umeo lepo da izneses primedbu na ovu temu koju si imao!
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ja ti kazem,Cuvaj se Danajaca i kad darove nose,ovi poput Molene,koja ti je neki dan posteno zavukla,a sad se pravi fina,takvi se cuvaj,a od ovakih kao ja samo mozes nauciti vjeruj mi,pa i ja sam moga zauzeti stav da sve hvalim,uzvisujem,ali sam izabrao tezi puta,ali ipak ima onih koji me i ovdej cijene i vole,mada ja to ne zelim,,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Biti bezobrazan je sirok pojam.... i hvatas se za moje psovke jer nemas za sto drugo....ali nema veze.... I nigdje ja nisam rekla da nisam bezobrazna. Ne pisemo o meni vec o tebi... Kako sada nisi bio u pravu i kako nisi umeo lepo da izneses primedbu na ovu temu koju si imao! Tvoj je stav otprilike ovakav-Eto ubila sam covjeka ali sam ga posteno ubila,parafraziram,pa to je nemoguce ti hoces biti i postena i ono drugo,ali to ne ide,shavtit ces u zivotu,,,polako,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: A gdje si ti vidio da moj stav varira? E pa gresis. Mogu ti reci da je prije varirao kao i za sve forumase. Kad napisu nesto dobro meni su super, a cim nije po mom meni su losi , ali vremenom covek shvati da su misljenja razlicita....i ako se ne slazes sa necim u vezi neceg, ne znaci da ga mrzis. Ti si duhovit , to stoji.....ali pored toga si i bezobrazan. Aha ja sam bezobrazno duhovit,reklo bi se jelda bauahhahahahah Vidis Opet hvatas se za ono sto nije kljucno, zazmuris na jedno oko aj i ti nauci nesto od mene Nije ti to dobro,pogotovo ne u reali otvori oba oka budi realan I priznaj da sada nisi bio u pravu, i da je bezobrazno time sto mene ponizavas kao forumasa i govoris mi da treba da se stidim neceg.... tacnije pitanja koja postavljam (jer ti nisi skontao da postavljam ozbiljna pitanja, a pored onih glupavih stavim smajli, jer eto u mojoj ludoj glavi se stvore i takva pitanja, meni su smjesna , ne moraju biti drugima, kao npr "sa kojim prstom cackas nos" , to kad mi palo na pamet ja sam s ebas zasmijala I otkaci se od mene Nemoj uopste da citas sto ja pisem. Imas opciju pitaj Senku da ti objasni kako da podesis da ne mozes citati ni jedan moj post na forumu.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: A gdje si ti vidio da moj stav varira? E pa gresis. Mogu ti reci da je prije varirao kao i za sve forumase. Kad napisu nesto dobro meni su super, a cim nije po mom meni su losi , ali vremenom covek shvati da su misljenja razlicita....i ako se ne slazes sa necim u vezi neceg, ne znaci da ga mrzis. Ti si duhovit , to stoji.....ali pored toga si i bezobrazan. Aha ja sam bezobrazno duhovit,reklo bi se jelda bauahhahahahah Vidis Opet hvatas se za ono sto nije kljucno, zazmuris na jedno oko aj i ti nauci nesto od mene Nije ti to dobro,pogotovo ne u reali otvori oba oka budi realan I priznaj da sada nisi bio u pravu, i da je bezobrazno time sto mene ponizavas kao forumasa i govoris mi da treba da se stidim neceg.... tacnije pitanja koja postavljam (jer ti nisi skontao da postavljam ozbiljna pitanja, a pored onih glupavih stavim smajli, jer eto u mojoj ludoj glavi se stvore i takva pitanja, meni su smjesna , ne moraju biti drugima, kao npr "sa kojim prstom cackas nos" , to kad mi palo na pamet ja sam s ebas zasmijala I otkaci se od mene Nemoj uopste da citas sto ja pisem. Imas opciju pitaj Senku da ti objasni kako da podesis da ne mozes citati ni jedan moj post na forumu. Tipicno,kad nemas argumenata bjezis u svijet gdje te svi hvale i kao fol vole,e jes naivna ko ona francuska konobarca,,bauahhahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Biti bezobrazan je sirok pojam.... i hvatas se za moje psovke jer nemas za sto drugo....ali nema veze.... I nigdje ja nisam rekla da nisam bezobrazna. Ne pisemo o meni vec o tebi... Kako sada nisi bio u pravu i kako nisi umeo lepo da izneses primedbu na ovu temu koju si imao! Tvoj je stav otprilike ovakav-Eto ubila sam covjeka ali sam ga posteno ubila,parafraziram,pa to je nemoguce ti hoces biti i postena i ono drugo,ali to ne ide,shavtit ces u zivotu,,,polako,,, Ti ne zelis da te cjene i vole....i sta sad ja treba da kazem tebi....ono sto ti govoris drugima Da su foliranti, da to nije istina i da ovde traze pohvale. Je l treba da ti pisem "E Pitt ti pises Blog samo kako bi ti se divile neke forumasice, hvalile te, uzdizale medju zvijezde" Zasto ti pises u moje ime? Treba da me pitas koji je moj stav, pa kada saznas koji je da priznas da si pogresio ako nisi mislio isto. Sta ono drugo? Nisi uopste jasan, pokusavas pametovati tako sto kao pises kratko a ustvari nista ne objasnis je l ti to meni prebacujes za moje davno pisanje? Pa koliko sam ti rekla jeste psovala, sam vredjala druge i sta sad je l to tvoj problem.....
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Biti bezobrazan je sirok pojam.... i hvatas se za moje psovke jer nemas za sto drugo....ali nema veze.... I nigdje ja nisam rekla da nisam bezobrazna. Ne pisemo o meni vec o tebi... Kako sada nisi bio u pravu i kako nisi umeo lepo da izneses primedbu na ovu temu koju si imao! Tvoj je stav otprilike ovakav-Eto ubila sam covjeka ali sam ga posteno ubila,parafraziram,pa to je nemoguce ti hoces biti i postena i ono drugo,ali to ne ide,shavtit ces u zivotu,,,polako,,, Ti ne zelis da te cjene i vole....i sta sad ja treba da kazem tebi....ono sto ti govoris drugima Da su foliranti, da to nije istina i da ovde traze pohvale. Je l treba da ti pisem "E Pitt ti pises Blog samo kako bi ti se divile neke forumasice, hvalile te, uzdizale medju zvijezde" Zasto ti pises u moje ime? Treba da me pitas koji je moj stav, pa kada saznas koji je da priznas da si pogresio ako nisi mislio isto. Sta ono drugo? Nisi uopste jasan, pokusavas pametovati tako sto kao pises kratko a ustvari nista ne objasnis je l ti to meni prebacujes za moje davno pisanje? Pa koliko sam ti rekla jeste psovala, sam vredjala druge i sta sad je l to tvoj problem..... Pa tvoj je stav sta tu napises,sta te imam pitati,jedino ako jedno mislis a drugo pises,to baška!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: A gdje si ti vidio da moj stav varira? E pa gresis. Mogu ti reci da je prije varirao kao i za sve forumase. Kad napisu nesto dobro meni su super, a cim nije po mom meni su losi , ali vremenom covek shvati da su misljenja razlicita....i ako se ne slazes sa necim u vezi neceg, ne znaci da ga mrzis. Ti si duhovit , to stoji.....ali pored toga si i bezobrazan. Aha ja sam bezobrazno duhovit,reklo bi se jelda bauahhahahahah Vidis Opet hvatas se za ono sto nije kljucno, zazmuris na jedno oko aj i ti nauci nesto od mene Nije ti to dobro,pogotovo ne u reali otvori oba oka budi realan I priznaj da sada nisi bio u pravu, i da je bezobrazno time sto mene ponizavas kao forumasa i govoris mi da treba da se stidim neceg.... tacnije pitanja koja postavljam (jer ti nisi skontao da postavljam ozbiljna pitanja, a pored onih glupavih stavim smajli, jer eto u mojoj ludoj glavi se stvore i takva pitanja, meni su smjesna , ne moraju biti drugima, kao npr "sa kojim prstom cackas nos" , to kad mi palo na pamet ja sam s ebas zasmijala I otkaci se od mene Nemoj uopste da citas sto ja pisem. Imas opciju pitaj Senku da ti objasni kako da podesis da ne mozes citati ni jedan moj post na forumu. Tipicno,kad nemas argumenata bjezis u svijet gdje te svi hvale i kao fol vole,e jes naivna ko ona francuska konobarca,,bauahhahahah Ne vidim uopste da ti imas argumenata, cak ti postavim pitanja a ti ni ne odgovoris. Jer nemas sta. Mene hvale u reali, tako da nema potrebe da bjezim u virtalni svijet da me hvale, jer nisi mozda razmislio da neko ne vole da ga previse hvale? jer od hvale se ne zivi A mene ne vole mnogi ovde, jer imam nesto slicno sa tobom imamo nesto zajednicko a to je provokacija forumasa na bezobrazan nacin, samo eto ja znam psovke koristiti a ti si fin. Kulturan obrazovan covek na nivou.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jeste jedno mislim,drugo pisem, trece radim-takve su sve zene pa i ja. I digao si mi pritisak na trista.
Moja baba bolje od tebe zna da se izjasni a nema ni dana skole!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
dosta spama Brut aj na stolicu
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 69 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|