Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
U mom cjelom postu hvatas se za nebitno a ono kljucno tako izbjegnes. Je l to tvoje da si "upravu" Ti si Pitt slika cjelog naroda, evo primer igrice gdje kudis a ti ne ucestvujes, tako i narod, kudi predsednika a ne ucestvuje u vodjenju drzave i poboljsavanju!
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Emanuella je napisao: upropasti mi zabusavanje na poslu ovaj Pit.... za malo da me iznervira odo povucem par dimova Hihihihihihiih,ti si svoj cilj postavila,"obranila"si Megi,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: U mom cjelom postu hvatas se za nebitno a ono kljucno tako izbjegnes. Je l to tvoje da si "upravu" Ti si Pitt slika cjelog naroda, evo primer igrice gdje kudis a ti ne ucestvujes, tako i narod, kudi predsednika a ne ucestvuje u vodjenju drzave i poboljsavanju! Cek malo da se odmorim,pa cemo nastavit svađu,bauahhahahahaah
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Pustite bolesna coveka...gde ce vam dusa
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
zao mi je sto ne shvatas sto ti zelim rec...tuga sto si tolko zabrijo jbt
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: zao mi je sto ne shvatas sto ti zelim rec...tuga sto si tolko zabrijo jbt Shvatio sam da "branis"Megi,nebili dobila koji poen u nekoj od igara,bauahhahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt ti si dao svoje misljenje za igricu ok prihvata se pola, osim onog pocetka gdje si krenuo da mene treba biti sram za nesto... Tako i drugi daju svoje misljenje da li je neko u pravu,s a cim se slazu a sa cim ne.... Sto ti smijes dati misljenje a drugi ne smiju? I ne prihvatas tudja misljenja vec odmah u necijem misljenju vidis -upucavanje forumasu sa kim se slaze, uvlacenje,jurenje za pobedom za avatar,postovima itd... Hoces li ikada vidjeti ista svjesno-realno? Bradpresto Pitt je napisao: Emanuella je napisao: zao mi je sto ne shvatas sto ti zelim rec...tuga sto si tolko zabrijo jbt Shvatio sam da "branis"Megi,nebili dobila koji poen u nekoj od igara,bauahhahahah e bas o tome sam pisala I ja ne svadjam sa tobom vec diskutujem.
Poslednji put menjao MeGi dana 18 Feb 2013, 19:20, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: Pustite bolesna coveka...gde ce vam dusa Kako tako mos o Marrinu,Lazo!!!!?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nije on nista zabrijao...on je uvijek takav  Megi prestani pleaseee !! Hajmo ko ce....stolica se ugrijala?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Necu stati jer covjek nije upravu. Bio je upravu kad me kritikovao z apsovke, ali za ovo sada da me treba biti sram sto postavljam takva pitanja kakva postavljam, nije upravu. I nek prizna.
|
|
|
|
|
|