Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nista nije istina...ON je bio sa mnom!!  ..a poslije njega je dosao ovaj C, te je Zlobni zakljucao vrata zorom jutros.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Nista nije istina...ON je bio sa mnom!!  ..a poslije njega je dosao ovaj C, te je Zlobni zakljucao vrata zorom jutros. aaaaaaaaaa ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Molena je napisao: Nista nije istina...ON je bio sa mnom!!  ..a poslije njega je dosao ovaj C, te je Zlobni zakljucao vrata zorom jutros. Sve je tako Mad, oni se svi jebavaju po forumu do kasno u noc a ja samo dodjem ujutru, pokupim metlom kondome sa poda i zakljucam vrata. To se bre ne zna kuj koga kerembeci ovde - totalna Sodoma i Gomora ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ccccccccccccccc....e bem ti posao..kad ja moram rano da legnem, pa propustim najbolje
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
fijuuuuu razvrat i nemoral 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
i ja kazem Casual
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Julia samo smo ti i ja dobri. MAD je otvorio pandorinu kutiju a Molena i Zloca su razvratnici vidi ti samo sta oni rade 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
casual je napisao: Julia samo smo ti i ja dobri. MAD je otvorio pandorinu kutiju a Molena i Zloca su razvratnici vidi ti samo sta oni rade  ma bolje ne gledaj... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Molena i ja ne radimo nista sto ne bi radili dvoje strasnih, napaljenih, pozudnih, krajnje zavodljivih i nadasve sexy ljudi ![[spite.gif] [spite.gif]](./images/smilies/spite.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
|