Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Boss je napisao: Komsinica je napisao: Boss je napisao: E da, a trebala bi Kona malo da pretrese i ove naše tračare... da živne forum... E pa hocu ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Ima i muških samo da znaš... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Dostavljaću ti jedan po jedan pp jedne muške tračare. Kad ja odlučim da je pravi trenutak... čekam da ponovo izađe iz mišije rupe u koju se zavukao... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Boss je napisao: Dostavljaću ti jedan po jedan pp jedne muške tračare. Kad ja odlučim da je pravi trenutak... čekam da ponovo izađe iz mišije rupe u koju se zavukao...  Dogovoreno, sve objavljujem ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Julia jeste , nemam ja snage za to a inace u reali mi je receno da je za mene posao "slaganje cackalica" jer su mnogo lake:) - Ako nemas snage onda se ne ukljucujes u raspravu... a snaga kod tebe prsti na sve strane.. i treba.. Budi brate mili svoja...onako kako mislis i osecas se u trenutku tako i napisi... I ne samo ti..Nego svi..Kad bi svi tako radili..nebi billo neporazuma.. I da..predlazem SENKI..za dobrobit Foruma..i svakako bice vise postova, razmene misljenja-javno i polemika a samim tim manje nesporazuma i rekla kazala..Da se ogranici koriscenje PP-a recimo na 2 dnevno (osim Admin timu )
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
I ja mogu da dam ppove, ali besplatno ne ipak ne verujem u ono "Nije sve u novcu" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi, samo da znaš da te ja podržavam u svemu... Dobro ajde, ne baš u svemu... Kona nije previše ozbiljna, bar ja ne vidim nju tako... I nemoj neko Anđelku da mi dira slučajno... ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hvala Boss pridrzavaj ti mene samo verujem d anikad necu pasti Julija pa moram da pisem ma ne bih ja (jok) nego niko nece na drugim temama da pise
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
podržavam i pridržavam, nebo i zemlja, k'o Novi Sad i ovaj moj napaćeni grad... rimuje se, a ? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Julia je napisao: I da..predlazem SENKI..za dobrobit Foruma..i svakako bice vise postova, razmene misljenja-javno i polemika a samim tim manje nesporazuma i rekla kazala..Da se ogranici koriscenje PP-a recimo na 2 dnevno (osim Admin timu )
tako je! zivela Julia! dva komada dosta, pa ko sta napise, to mu je. osim meni, ja sam ipak forumski novinar. Moze Senka, zatarabi ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ograničite na 3, da mogu svakoj od moje 3 simpatije da pošaljem pp...
|
|
|
|
|
|