|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MARRIIN je napisao: THE END! ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif) Ne bih vise.Ti maliciozni tipovi koji misle da se svet oko njih okrece dodju do neverovatnih zakljucaka! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ovde treba postaviti smernice sta ce ko da pita i kakvi ce odgovori biti.Uzas!  Tako je jarane,shvatio si,sorry sto sam te prekinio u tvom intervjuu i samohvali,,bauhahhahahaah
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
MeGi je napisao: MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Marine - Je l ti seksi Marina Perazic? - Ko ti je najlepsa glumica strana i nasa? - Zasto drzis Megi Simpson u potpisu, jer volis lika iz crtaca ili mislis da ces mene time provocirati? - Koliko kilograma najvise moes podici? - Hoces li svoju buducu zenu prenositi preko praga.....postujes li neke obicaje? i ovo iste PA NIJE FEEEEEER Lepa! ovako: Marina Perazic je bila seksi,sad je dama u godinama!  Monika Beluci Megi drzim jer si ti moj favorit na forumu  Ne znam koliko mogu podici kg Svoju buducu cu morati u lift GOTOVO
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MARRIIN je napisao: THE END! ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif) Ne bih vise.Ti maliciozni tipovi koji misle da se svet oko njih okrece dodju do neverovatnih zakljucaka! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ovde treba postaviti smernice sta ce ko da pita i kakvi ce odgovori biti.Uzas!  nemoj tako o Pittu, nije on loš
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
MeGi je napisao: Brad Pitt Sa cime se sramotim, bas me zanima? Ajde mi navedi????
Briga me sta ces ti misliti, do broja postova mi nije stalo, smjesno mi je da uopste jedan covjek moze da pise kako su nekom bitni broj postova Reci razlog zasto da mi budu bitni? Je l Senka daje pare, dobija se ves masina, ili mozda novi lap top?
Da se nesto od toga dobija, nabijala bih i bili bi mi bitni , i dobila bi prvu nagradu 100%.
Nemoj ti da se blamiras sa tvojim ispadima koji nemaju veze sa vezom.
Sto ti mislis da si bolji od drugih, tako sto druge kritikujes, te ne valja ovo te ne valja ono POKAZI SE TI! Dodatak: Pitt ne vidim da si se ti pokazao u postavljanju pitanja, niti dobrih, losih...duhovitih...kakvih god. I ko si ti da ocjenjujes necija pitanja? Prvo drushkane se ti pokazi.....pokazi tvoju inspiraciju
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Pite,ti znas da ja tebe cjenim i postujem i viseputa ljubim kad dodjem,al kad seres,onda ti moram rec ako netko ima zanimljiva i inspirativna pitanja ovdje,onda je to Megi,ona u ovu,cesto zabokrecinu,unosi takva dasak svjezine,neiskvarenosti i dobrog raspolozenja,da kad cujem da napises takvo sto kontra nje,dodje mi da te opaucim mokrom carapom po glavi al za pravo
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Dobar ti ovaj odgovor za lift
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Bradpresto Pitt je napisao: MARRIIN je napisao: THE END! ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif) Ne bih vise.Ti maliciozni tipovi koji misle da se svet oko njih okrece dodju do neverovatnih zakljucaka! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ovde treba postaviti smernice sta ce ko da pita i kakvi ce odgovori biti.Uzas!  Tako je jarane,shvatio si,sorry sto sam te prekinio u tvom intervjuu i samohvali,,bauhahhahahaah Ocigledno da si kompleksas i da ti smeta kad neko ne komunicira sa tvojom visosti.Ja ti tu ne mogu pomoci,to rade neke druge cike.Sam tvoj nik i avatar govore o tebi Hvala i uzivaj! I mani se mene,idi svojim putem,ako znas gde ces! 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Brad Pitt Sa cime se sramotim, bas me zanima? Ajde mi navedi????
Briga me sta ces ti misliti, do broja postova mi nije stalo, smjesno mi je da uopste jedan covjek moze da pise kako su nekom bitni broj postova Reci razlog zasto da mi budu bitni? Je l Senka daje pare, dobija se ves masina, ili mozda novi lap top?
Da se nesto od toga dobija, nabijala bih i bili bi mi bitni , i dobila bi prvu nagradu 100%.
Nemoj ti da se blamiras sa tvojim ispadima koji nemaju veze sa vezom.
Sto ti mislis da si bolji od drugih, tako sto druge kritikujes, te ne valja ovo te ne valja ono POKAZI SE TI! Draga moja mislim da sam se dovoljno pokazao,a ti umjesto da se po 100-ti put svađas samnom,pametnije ti je da nekaj naucis od mene,ja cijeli zivot ucim,prema tome mogu dati primjedbe,ne da te omalovazim nego da ti pokazem pravi put ka znanju,jedino ako mislis da ne trebas uciti,onda siroko ti polje...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma ne treba Emanuella da me hvalis
Nego brate covjek samo sere toliko da zgnjeci svu svoju duhovitost nekad .... I bas me iznervira jer ne mogu da verujem da tako moze misliti....
Da misli da neko kucka jer mu stalo do broja postova? alooo razmisli malo i da je bitno da se hvalimo medjusobno i da to namjerno radimo da bi se jedni drugima dopali? Cemu... Hoce mi neko stavit krunu na glavu....pa cu postat kraljica sveta
DE RECI KORIST OD TOGA HOCES MI UPLATI KESH NA BANKOVNI RACUN
ma daaj ne srati previse
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Halo Pite,jbt,cura je 3 x mladja od tebe pusti je na pravo za svoje misljenje
pa zar nije car svega ovoga upravo ta razlicitost svih nas?
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 34 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|