Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
dosla sam do zakljucka da Julijine postove kada citam moram prstom po ekranu pratiti, jer ne vredi strelicom izgubim se u redovima:)
u jbt kolki post na virtuelnoj ljubavi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: dosla sam do zakljucka da Julijine postove kada citam moram prstom po ekranu pratiti, jer ne vredi strelicom izgubim se u redovima:)
u jbt kolki post na virtuelnoj ljubavi Ja sam se usred čitanja izgubila...i onda sam i ja morala posegnuti za tom prati prstom metodom... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
sta pricam ja danas ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Julia je napisao: MeGi je napisao: Uff Julija , odlicno to mi bilo prvi put u zivotu, bas sam bila uzbudjena. Stvarno je super bilo. e bas mi drago... sledeci put te ja vodim na JNA...to je , znas, jos mnogo uzbudljivije ...videces ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif) Ne slusaj ovu grobarku xaxaxaxa Slusaj Megi, videla si Marakanu, osetila si kada zagrmi samo 35.000 dusa, to nema nigde, a tek da je bilo do poslednjeg mesta puno... e to je ARIJA. Kome zmarci ne prodju tamo, onako opusteno niz kicmu, ne zna sta je zivot. Elem, bila si, videla si, osetila si. Ne moram da te vodim, ali hocu, zasto da ne. Ovo je ipak igrala reprezentacija, treba doziveti i pravi Sever. Koreografije itd. I da znas, lepsi su momenti na OFK, nego na JNA ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Molena je napisao: pa vidi....nije mi tesko ni da ti ispricam... naravno  hahah utakmica sinoc...u 'prostoriji' 12 srba + ja + jedan srbin iz rijeke koji jadan ne zna za koga da navija..i ono nekih crnaca koji ne znaju jesu posli ili dosli i nista im nije jasno. Navija se psuje se...i onda se svi okrenu i kazu Izvini Molena hahah..ja se smijem, onda ja navijam psujem okrenem se i kazem..nema izvini ko vas ebe, vidi koji ste  ... msm meni je to pozitivno i normalno i zdrava atmosfera i zaebancija...medju 'zdravim' ljudima. I pita jedan belgijanac...kao, da mu objasni neko od nas...e tad smo vec oplakali do smijeh..ko BRE da mu objasni i kako..nema vise niko ni zelje ni volje da objasnjava..a i ne moze se to objasniti.. ...jedan od primjera smao..a dosta je takvih Juliska... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) E zato ja tebe volim od kada si dosla. Jer si bre nenormalna i opicena za sve pare Pa tako se to radi. K`o ja medj` grobarima ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Sport i navijanje, nista politika.
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
okrece se kolo srece kao ruski rulet..bum bum
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ufatile me lutke
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
danas sam odlepitis, al srecom znam i zasto.
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
odlepitis si svaki dan i to je dobro
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|