Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Žex je napisao: Molena je napisao: u Africi univerzalni ne postoji  Heh Molena... Iznajmi nekog crnca. Oni imaju prirodni daljinac. Moćićeš da pališ i gasiš tv bez problema ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) MrPhact je napisao: Klimu bre ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) jasta razlika je velika...gdje je obicno klima a gdje tv 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
baš lepo veče za šetnju. bilO ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Razmišljam da svake prve subote u mjesecu dozvolim da se klonirate...čisto da se izigrate,i budete mirni narednih mjesec dana... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
casual je napisao: :D ![[mojne.gif] [mojne.gif]](./images/smilies/mojne.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
bolje da cutim..ja kad razmisljam drugi misle da mi neko suflira...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
,,još uvek razmišljam na istu temu...biti totalno moderna ili ne biti...
|
|
|
|
|
spectator
|
|

Pridružio se: 27 Sep 2013, 02:22 Postovi: 95
|
Minnie je napisao: ,,još uvek razmišljam na istu temu...biti totalno moderna ili ne biti... Molim tebe i ostale da ne koristite bijela slova.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Kad momak/devojka lepo moli, izađite mu/joj u susret... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
to ne pise u pravilniku....  nego razmisljam..sto se moderatori tako primaju..malo sale..aman ljudi..nismo na ''cetresnici''
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|