Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Andjeo sa greskom je napisao: SHE je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: SHE ko ti drma kavez Ko te dirao danas ili je problem u tome sto te bas niko nije dirao ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) dirao me je neko,mnogo me je dirao jebao me u zdrav mozak i sad kad treba da mu platim nema ga nigde jel ti sad lakse? ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif) Posle ovog sto si mi rekla-spavacu ko beba ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) svako svoju boljku leci kako zna i ume....pretpostavljam
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
SHE ajde pusti Nikitu ona nije bila nikada na vrucoj stolici,a ti si 2-3 puta.... Pa od Megi,Bosketa i tebe ne mogu ljudi biti na stolici...Vi rezervisali na godinu dana...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
casual je napisao: Ko je na stolici? Nikita
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: SHE ajde pusti Nikitu ona nije bila nikada na vrucoj stolici,a ti si 2-3 puta.... Pa od Megi,Bosketa i tebe ne mogu ljudi biti na stolici...Vi rezervisali na godinu dana... Nemoj MeGi da mi prozivaš dok nije tu. Samo tad i imaš petlju da je kritikuješ. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Hvala Andzele 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: SHE ajde pusti Nikitu ona nije bila nikada na vrucoj stolici,a ti si 2-3 puta.... Pa od Megi,Bosketa i tebe ne mogu ljudi biti na stolici...Vi rezervisali na godinu dana... Nemoj MeGi da mi prozivaš dok nije tu. Samo tad i imaš petlju da je kritikuješ. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Vidi kako brani svoju ljubav.Tako te volim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma bas mi se *ebe za vase kobojagi vruce stolice i onako svi kenjate na kvadrat ovde sam upoznala samo one kojima je laz parametar za zivot pa lazite,danas, ima temelj na lazi i dobro profitira na tome
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Nikita, prvo pitanje:
-Kako si?
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|