Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nana, dobro nam došla ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
hamster on meth
|
|

Pridružio se: 23 Jan 2014, 00:23 Postovi: 35 Lokacija: Meth lab
|
Ja neka nova budala ovde, video ovaj vaš forum pa mi se učinio kul ![[cool1.gif] [cool1.gif]](./images/smilies/cool1.gif)
_________________ There’s no drugged-out devils or square-halo angels walking among us.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
cuj nova budala...stara stara  sram te bilo..cim si dosao odmah poceo da vrijedjas
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
hamster on meth
|
|

|
Ja se izvinjavam mlada damo, al nisam upućen gde sam vređao. Na forumu jesam nov, a nisam ni ovako baš toliko star ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ There’s no drugged-out devils or square-halo angels walking among us.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
predstavi se onda i sliku na uvid da se mi uvjerimo bez dokaza inace ovdje nista ne vjerujemo pitaj Pitta ako meni ne vjerujes on je nastariji clan 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
hamster on meth
|
|

|
Molena je napisao: predstavi se onda i sliku na uvid da se mi uvjerimo bez dokaza inace ovdje nista ne vjerujemo pitaj Pitta ako meni ne vjerujes on je nastariji clan  Samo to?? Ništa đačka knjižica, bris iz grla, listing poziva, šema kretanja u poslednjih 24h? Ja već krenuo da sastavljam izveštaj Šalu na stranu, imam 23 god, živim u Beogradu, dovoljno za početak ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dovoljno...dobrodošao mačiĆu Megi...ovaj je za tebe neki 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
da, i ja sam nova imam 20 godina, i prolazim 5.00 vukovac sam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|