Molim vas postujte moju zelju..fala Bogu nije poslednja ali cu ostati dosledna u sebi datim obecanjima.. Ta tamo neka osoba koju nekad zvah srecicom u trenucima slabosti a i velike zablude ( u koje usput receno cesto upadam) ti je za mene sada samo ono ''nekad bilo ne povratilo se''
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Pohvaljujem Juliu jer se odlučila podvrgnuti odvikavanju od doktorskih usluga...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Komsinice..ja kad nesto odlucim to je tako..i za kraj ove neslavne male epizode u mom zivotu.. eto..ovim je zavrsavam...
e tako..a sad molim vas ...da stavimo tacku na tu temu
e tako...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Ma ja u tu pricu ne verujem, trenutno je emotivno potresena, valjda zbog ovog naglog pada temperature, ali bice to ok.
Da...mada ne znam što ju je toliko potreslo...
Pic...ja samo dajem podršku Juliji...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 74 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu