Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Komsinica je napisao: Hvalim Juliju, ali je i kudim, jer sam ocekivala nastavak xaxaxa ma zale se ostali da ne mogu da stignu da procitaju... nastavak ce biti..veceras
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kako da piše nastavak kad se ON pojavio na forumu... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
GiGi je napisao: Kako da piše nastavak kad se ON pojavio na forumu... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) idi bre ludaku...ahahahhahahahahhahaha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
GiGi je napisao: Kako da piše nastavak kad se ON pojavio na forumu... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Opa! Julia, pobrini se za NJEGA! Cekacemo nastavak strpljivo ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ne vredi.. Evo JAVNO izjavljujem da se ODRICEM Picarda..nije vise moja SRECICA i ne zelim da znam za njega... U mom prisustvu ga nemojte spominjati a sev iz razloga da ga sto pre zaboravim Hvala Ljubi vas JULIA
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Uzalud Julia...nemoguće je njega zaboravit...pa koliko ste ono izbivali iz kafane...trajalo je i trajalo... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Julia je napisao: ne vredi.. Evo JAVNO izjavljujem da se ODRICEM Picarda..nije vise moja SRECICA i ne zelim da znam za njega... U mom prisustvu ga nemojte spominjati a sev iz razloga da ga sto pre zaboravim Hvala Ljubi vas JULIA E jebote je vam sreca dugo trajala kao sex u tinejdzera,,,buahahahahha
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
E ne moze tako, juris ga brm brm tamo po kafani i sad odrices se, ne moze! Gospodine Doco, molim Vas da se malo svrtite. Dusa joj izgara.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
GiGi je napisao: Uzalud Julia...nemoguće je njega zaboravit...pa koliko ste ono izbivali iz kafane...trajalo je i trajalo... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) nemam pojma o cemu pricas, ja se toga ne secam...
|
|
|
|
|
|