Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Poh.Komsinicu radi odlične teme s Forumskim novinama,bravo!!!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Hvala Pitt. Sve oci su uprte u tvoj blog, zato ne posustaj.
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Komsinica je napisao: Hvala Pitt. Sve oci su uprte u tvoj blog, zato ne posustaj. Važi!!!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
pohvala za Cupku...vredna je 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
prvo..pohvaljujem Megaru koja je sama vodila skoro sva takmičenja ihajjjj vremena i ne zna se gde bila revnosnija i bolja, dal' kao lider, takmičar ili glasač... drugo..pohvaljujem Bossa I Gigi što su se latili takmičarskog posla i oživeli takmičenja .. uneli pozitivnu energiju i živost na forum.. treće..pohvaljujem Julišku zbog toga što je Juliška... četvrto..pohvaljujem Komšinicu što sija k'o nikad.. molenu, što daje dušu ovom forumu..takođe povaljujem ...ih..htedoh vas sve pofalit' jer mi nadošlo..nekako sam ponosna što ste deo mog foruma..al' trt...ne kucka mi se više... a možda mi nadođe i neki drugi put..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ma idi begaj..da nam podelis neke parice to nista
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Pohvaljujem moju Julisku , danas je zasluzna za moje divno raspolozenje .... Zatim pohvaljujem Komsinicu , i pretplaticu se za stampu  Sve pohvaljujem ko god ovo procita .... A kritike bacam samo na ovo ludo vreme gde ujutro u pola 10 mrkli mrak kao da je uvece pola 10! I kritike onom gore sto baca munje , ebo on svuju mater ako od svih kuca bas u moj telefon morao da gadja!!!! ![[strah.gif] [strah.gif]](./images/smilies/strah.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Hvala ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Fala NikiRiki...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Hvalim Juliju, ali je i kudim, jer sam ocekivala nastavak xaxaxa