Komsinica je napisao:
Svesna si ti odlicno svojih kvaliteta u smislu pisanja, jer iz tebe izlecu reci vrlo emotivne. Nadam se da pravis sopstvenu zbirku, koju bi mogli jednog dana, mozda, da procitaju i oni koji ne krstare ovim prostorima.
A kritika je upucena, mada ko sam ja da ti upucujem kritiku, onako forumsko drugarski, jer nema potrebe da grcevito nekome objasnjavas sopstvene stavove, jer se uvek neko nadje da se ne slaze. A sto bi gubila vreme na periferne stvari, kada mozes da nam podaris konstruktivno, vrlo otmeno pisanje.
Toliko od mene.
Slazem se..Kao i pohvala , razumnom coveku je i kritika dobrodosla..
Mada, da se ne lazemo, vecini nas dok sami ne shvatimo neke stvari dzaba kritike ..i drugarske i dobronamerne..
Shvatila sam ja i sama da je zaista gubljenje vremena dokazivati nekome ..bilo sta ..pa i stav..Tacno, uvek ce biti ljudi koji se nece sloziti, kao sto se ni ja ne slazem sa svim sto neko napise..
Trosenje vremena i energije..zarad nicega..pri tom pisana rec uvek moze da se protumaci pogresno..onaj ko cita i onaj ko pise vrlo cesto ne ''gledaju'' istim ocima..pa tako ''pisac'' je hteo da kaze jedno a ''citalac'' je procitao nesto sasvim drugo..u grcevitoj odbrani svojih stavova nesvesno mozda nekad i povredimo nekoga..a da nam to nije bila namera..
Zato..svako neka ima svoj stav..ali nema potrebe da ubedjuje druge da je samo njegov stav ispravan..
Tako nece umarati sebe, nece se svadjati sa drugima..i svi srecni i zadovljni..
Ali..valjda je ipak sve stvar vremena i iskustva..pa i u nacinu forumasenja..
Eto..
od mene dosta..da ne pisem opet roman...