Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
razmisljam...ebote...za sta ja radim kad vec 7-og moram da zavucem ruku u stek...pihhhh
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...da odem na odvikavanje od foruma kao Megi...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sta vam je Nisam ja otisla na odvikavanje da sam kod kuce stalno, ja bih opet bila 24h na netu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Sta vam je Nisam ja otisla na odvikavanje da sam kod kuce stalno, ja bih opet bila 24h na netu Bravo upravo to,ja da ne radim bio bih po danu i po noci,ovako na kapaljku,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ali to opet ne znaci da imam posao i dalje sam u kuci slavnih-biro ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Sta vam je Nisam ja otisla na odvikavanje da sam kod kuce stalno, ja bih opet bila 24h na netu Ma znam...ali mislim da ću se ja ipak podvrgnut tome...vrijeme je... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja kad god sam htela, tako kao ti, nije mi uspjelo, trebalo je da dodje samo od sebe a ne na silu:)
Ali drzim ti fige Gigi:)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Svi cemo jednog dana odustati,osim mene i Megi,,,hahahaha
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pa kad je ovo odmor za dusu
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
MeGi je napisao: Ali drzim ti fige Gigi:) Držim si i ja... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Al u startu nisam sigurna da ću uspjeti...  Ne mislim ja nestat s foruma...samo svoje dolaske malo prorijediti... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
|