Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: da kazem da mi je zao jer ne mogu da se izbrisu postovi da je isti kao i svi prethodni da je bilo smesno,al jednom i smeh prestane da se ne osecam prijatno ovde da vas je lepse citati nego biti ucesnik da vas sve lepo pozdravim i pozelim dug zivot i puno srece ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) axaxaxax She joooj srce malo kad ces se oporavit i postati cvrsta:) zasto se ne osecas prijatno? dodji da te savetujem da se unormalis:) kroz tvoju fazu su svi prosli:) plssss
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poslednji put menjao MeGi dana 11 Dec 2012, 01:15, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...blesiceeee...ne odustaj..borijtemo se zaedno... ...jos ima snage u nama.. 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
SHE je napisao: da kazem da mi je zao jer ne mogu da se izbrisu postovi da je isti kao i svi prethodni da je bilo smesno,al jednom i smeh prestane da se ne osecam prijatno ovde da vas je lepse citati nego biti ucesnik da vas sve lepo pozdravim i pozelim dug zivot i puno srece ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) tetka ne zezaj ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...zato sto umirem od smeha al za ozbiljnoooooooo veceras sam se ismejala kao nikada u zivotu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
hvala forumasima sto su mi ulepsali vece VI ste moj razlog zasto dolazim ovde!!!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Jer je kao u raju ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Otvori mi vrata Raja da uzivamo zajedno da te tvoja TW narani ZLATNOM kasikom jer to zasluzujes ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Hahahaha...ma mozes i plastičnom, samo nek si me tvoja ruka mazi, ne patim ja od od toga ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Zato sto imam sa kim da pisem, nemoram sama sebi praviti klona da bi neko sa mnom pisao.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Zato sto ima mnogoooo forumasa a malo gostiju i imam sa kim da pisem