Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: Sta mislis o zenama s kojima si imao sex za jednu noc?..
Jel ti se ikada desio prvo sex pa tek onda 'ljubav', osjecanja, veza..sta god?
Jel bi mogao biti u vezi sa starijom zenskom ili prednost dajes mladjima?
Sex u troje...imas li zelju?
Pravo na abortus..Da ili Ne? sve pet dok ta nije u braku, a ima i toga je, desilo mi se 2-3 godine razlike da imam apsolutno DA
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Pik ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) , da li si na opštoj medicini ili specijalizant i da li bi išao u inostranstvo na specijalizaciju tj da li bi ti predstavljalo izazov ili otežavajuću okolnost? Nadam se da nije teško pitanjce.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jesi egzibicionista?
Volis li imati stvari pod kontrolom ili si vise opusteni tip?
Zasto viris ako to mrzis...zasto ne udjes, sta te sprecava?
Dugi ili kratki nokti?
Sexualna pomagala..da ili ne i koja?
Jesi platio kada sex?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Da si moderator koga bi trajno banovao? Mislis da si 100% isti na forumu kao i u realI? Da ti sad djevojka zatrudni je l bi je ozenio, ili ostavio? Koji ti je najbolji grad u Hrvatskoj? nikoga, nemam tih aspiracija nisam, ne ne znam, ne bih forsirao brak, to sigurno hehe, ima jedan mali, al' neću ti reć'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
-Taj mali grad pored kog velikog je?
- Volis li kupovati poklone svojim djevojkama?
-Jesi li romantican?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
sta mislis,zasto se dalmosi i purgeri ne podnose dal svi hercegovci nose bijele carape?
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: Koliko pari cipela imas? Jesi li GA ikada mjerio lenijarom ili metrom?  Jesi kada sta osvojio u nagradnoj igri? Koje strane jezike znas? Nosis li sta od nakita i sta? dosta pari, desetak, možda i više(računam cipele i tenisice) jesam ne, ne igram igre na sreću engleski poprilično dobro, njemački, španjolski, latinski ne nosim nakit, to mi gejasto
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Emanuella je napisao: si bio nekad s MILFAROM nisam
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Picard je napisao: Molena je napisao: Koliko pari cipela imas? Jesi li GA ikada mjerio lenijarom ili metrom?  Jesi kada sta osvojio u nagradnoj igri? Koje strane jezike znas? Nosis li sta od nakita i sta? dosta pari, desetak, možda i više(računam cipele i tenisice) jesam ne, ne igram igre na sreću engleski poprilično dobro, njemački, španjolski, latinski ne nosim nakit, to mi gejasto kad si ga vec mjerio...sta kaze ravnalo? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Picard
|
|

P

|
Emanuella je napisao: mislis da se kroz zivot sretna s vise gospodjica pravih da, ima nas više milijardi, teško da ti paše samo jedna
|
|
|
|
|
|