Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: Smatras li da godine nemaju veze s dobrom zabavom?
Da li bi dosao raditi ovdje gdje sam ja..svoju struku?
Znas li kuhati i koji ti je specijalitet?
Ko su VIP forumasi a ko seljaci? nemaju veze razmišljao sam o tome, ali sada, ne znam... puno dobrog mi se dogodilo u zadnje vrijeme da bih olako pustio ne znam kuhati, mrzim kuhati... specijalitet, omlet sa sirom  pa ja sam VIP 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da si moderator koga bi trajno banovao? Mislis da si 100% isti na forumu kao i u realI? Da ti sad djevojka zatrudni je l bi je ozenio, ili ostavio? Koji ti je najbolji grad u Hrvatskoj?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poslednji put menjao MeGi dana 17 Feb 2013, 15:33, izmenjena 2 puta
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Koliko pari cipela imas? Jesi li GA ikada mjerio lenijarom ili metrom?  Jesi kada sta osvojio u nagradnoj igri? Koje strane jezike znas? Nosis li sta od nakita i sta?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
LaYa je napisao: od tebe cemo slabo cuti,bio sam tamo,ili radio sam to i to,samo onako nesto kroz zube,krijes li se?
nikad te nema uvece,sta radis sem sto radis?
ko je forumska alapaca?
koliko je dovoljno?
sta je karijera a sta posao? nemam potrebu za time, ako to znači da se krijem, OK, krijem se uvečer, spavam... od 23h obično, nekad dežuran, vikendom vani, i tako... večeri su mi bezforumske, a tako će i ostati alapača, ne znam, neko ko ne piše puno, ti obično nadoknade na pp dovoljno? taman toliko posao je dio karijere
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: Znas li da si moj 'san nedosanjani' haha?  Ides li u crkvu i kakav si po pitanju vjere? Sta mislis o ateistima...jesu siromasniji duhom? Kako se sexati u vodi na moru? Jesi ikada bio voajer..slucajno ili namjerno? znam  ne idem, ateist sam, na sablažnjavanje mojih roditelja i brata... ti mi reci jesam li siromašan duhom  ne znam, nisam baš neki plivač  bio, slučajno, nije mi napeto
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: Koliko cesto viris na forumu?
Cime te zena moze osvojiti 'na prvu' sem izgleda?
Kako se osjecas kada ti zena placa pice ili veceru?
Najposebnije mjesto na kome si imao sex? virim, dosta... i smeta mi to kuhinjom pa smeta mi to, ipak sam ja Dalmatinac, ona će meni plaćat'  plaža, 5 ujutro
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
LaYa je napisao: jesi li kad podmetao ledja da bi se nekome uvukao?
kako podnosis poraz?
da li je tvoj odbrambeni mehanizam "nije mi stalo"?
patis li u tisini ili se po tebi vidi?
da li je za tebe strano da "dobijes" oral iznendno dok gledas tv? jesam, cilj opravdava sredstvo loše, sva sreća pa ga rijetko srećem moj naj obrambeni mehanizam je 'potiskivanje', a 'nije mi stalo' je negdje na 3-4 mjestu u tišini strano, nažalost... hahaha
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
si bio nekad s MILFAROM